فاطمه امینی شیرزن مشهور صداوسیما: صدای انفجار مهیب را شنیدیم و مطمئن بودیم که ما را می زنند/ وقتی همه زندگیت در عشق خلاصه میشه !

به گزارش رکنا، در میان دنیای آدم‌بزرگ‌ها، اما هنوز کسانی هستند که همچنان دنیای کودکانه‌شان را در آغوش دارند و مراقب ظرافت‌هایش هستند. هنوز حراست از لبخند لبان کودکان برایشان دغدغه بزرگی است و برای حفظ آن حتی جان خود را به خطر می‌اندازند! فاطمه امینی، یکی از همان آدم‌بزرگ‌هاست؛ از آن‌ها که سال‌هاست با اجرای نمایش و برنامه‌های مختلف، برای شادی کودکان ایران می‌جنگد.

این مجری کودک تلویزیون و چند نفر دیگر از همکارانش، در روز حمله به ساختمان صداوسیما، بر آنتن زنده شبکه پویا، در حال اجرا بودند که ناگهان صدا‌هایی ناشی از انفجار، در صحنه بلند شد. اما لحظه‌ای که باعث شد تصویر این موقعیت، در فضای مجازی با بازخورد و تحسین‌های فراوان مواجه شود، واکنش مسلط و بموقع مجریان بود که باعث شد نظم اجرا و آرامش مخاطبان برنامه، برهم نخورد.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی