جزئیات حمله موشکی یمن به قلب تل‌آویو/ فرودگاه بن‌گوریون هدف قرار گرفت/ فرار صهیونیست‌ها به پناهگاه‌ها + فیلم

ارتش رژیم صهیونیستی بامداد امروز( یکشنبه ) اعلام کرد که مرکز فلسطین اشغالی هدف حمله موشکی از طرف یمن قرار گرفته است، ارتش این رژیم در عین حال طبق معمول و بر اساس گزارش‌های اولیه مدعی شد که سامانه پدافند هوایی موشک یمنی را رهگیری کرده است.

منابع خبری رژیم صهیونیستی نیز گزارش دادند که آژیرهای هشدار در مناطق مرکزی فلسطین اشغالی فعال شده است. جبهه داخلی رژیم اسرائیل نیز از فعال شدن آژیرهای هشدار اطراف تل‌آویو خبر داد.

گزارش‌های اولیه حاکی است که اطراف فرودگاه بن‌گوریون هدف حمله موشکی قرار گرفته است. تا این لحظه نیروهای مسلح یمن بیانیه‌ای دراین‌باره منتشر نکرده است.

جزئیات حمله موشکی یمن به قلب تل‌آویو

ناکامی پدافند هوایی ارتش اسرائیل در رهگیری موشک یمنی

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که هر دو سامانه حیتس3 و تاد نتوانستند موشک یمن را هدف قرار دهند و رهگیری کنند.

در حالی که برخی از رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی سامانه دفاعی در رهگیری موشک یمنی خبر می‌دهند، برخی دیگر از رسانه‌های این رژیم بلندشدن دود از فرودگاه بن‌گوریون را در نتیجه سقوط قطعات موشکی اعلام کردند که در جریان این حمله رهگیری شده است.

در همین ارتباط، آلموگ بوکر خبرنگار کانال 13 رژیم اسرائیل از ناکامی سامانه‌های پدافند هوایی ارتش این رژیم در رهگیری موشک شلیک‌شده از یمن خبر داد.

نگرانی صهیونیست‌ها از عبور موشک یمنی از سامانه‌های پدافندی

رادیو رژیم صهیونیستی گزارش داد که شکست سامانه‌های پدافندی ارتش رژیم در حمله موشکی یمن نگرانی‌هایی در بین مقامات امنیتی رژیم ایجاد کرده است.

در این گزارش آمده است که نگرانی مقامات امنیتی رژیم اسرائیل ناشی از حمله به فرودگاه با وجود دفاع چهار لایه آن در برابر موشک‌ها است.

آثار خسارت  حمله موشکی یمنی‌ها به فلسطین اشغالی

رسانه‌های خبری تصاویری از خسارت‌های ناشی از این حمله موشکی را منتشر کردند.

در گزارش‌های رسانه‌های رژیم صهیونیستی آمده است که محل سقوط موشک یمنی منجر به ایجاد حفره‌ای به قطر و عمق ده‌ها متر شده است.

فرار و وحشت صهیونیست‌ها به پناهگاه‌ها

رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند میلیون‌ها شهرک‌نشین اسرائیلی پس از شلیک موشک از یمن به پناهگاه‌ها گریختند.

پروازها در فرودگاه بن‌گوریون متوقف شد

در پی این حمله موشکی پروازها در فرودگاه بن‌گوریون به حال تعلیق در آمد.

تمامی راههای منتهی به این فرودگاه نیز همچنان بسته است.

نگرانی صهیونیستها از توقف پروازهای خارجی به تل‌آویو

حمله موشکی موفقیت آمیز نیروهای مسلح یمن به فرودگاه بن گوریون تل آویو، سبب افزایش نگرانی صهیونیستها مبنی بر احتمال تعلیق پروازهای شرکتهای هواپیمایی خارجی به این فرودگاه شده است.

زخمی‌شدن چندین صهیونیست در این حمله

اورژانس رژیم صهیونیستی به زخمی شدن چندین شهرک‌نشین صهیونیست در پی این حمله اذعان کرد.

شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز از وجود چندین مصدوم در جریان اصابت موشک به فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو خبر داد.

نیروهای مسلح یمن بارها تأکید کرده است که این کشور از انجام وظایف دینی، اخلاقی و انسانی خود در قبال ملت مظلوم فلسطین باز نخواهد ایستاد و تا زمان توقف تجاوزات علیه غزه و رفع محاصره این باریکه، عملیات‌های نظامی یمن در عمق فلسطین اشغالی ادامه خواهد داشت.

 

جزئیات حمله موشکی یمن به قلب تل‌آویو/ فرودگاه بن‌گوریون هدف قرار گرفت

جزئیات حمله موشکی یمن به قلب تل‌آویو/ فرودگاه بن‌گوریون هدف قرار گرفت

اخبار تاپ حوادث

وبگردی