فیلم ضیافت شام هلیا امامی در هلند به صرف کابلی پلو غذای افغانستانی‌اش

 برنامه «شفرونی» که با محوریت معرفی غذاها، اداب و رسوم و اقلیم‌های مختلف تولید می‌شود، این‌بار با حضور دو بازیگر شناخته‌شده، هلیا امامی و محیا دهقانی، روی آنتن رفت. فضای پرانرژی و شوخ‌طبعانه برنامه با اجرای مجری همراه بود که از همان ابتدا با شوخی‌های متعدد پیرامون سفر و هزینه‌های عید نوروز کلید خورد.

در بخشی از برنامه، هلیا امامی با اشاره به ادعای خود در پخت غذاهای سنتی، به ذکر خاطره‌ای از سفر خانوادگی‌اش به شهر آمستردام هلند پرداخت. او با بیان اینکه دوستان زیادی از کشور افغانستان دارد، تعریف کرد که در ایام نوروز و در خلال سفر، در یک جشن بزرگ و باشکوه نوروزی که توسط افغانستانی‌های مقیم هلند برپا شده بود شرکت کرده است.

امامی در ادامه توضیح داد که در همین مراسم برای اولین بار با غذای مشهور و اصیل «کابلی پلو» آشنا شده و با یادگیری دستور پخت اصیل آن از خودِ میزبانان افغانستانی، تصمیم گرفته این غذای پرطرفدار و ریشه‌دار در فرهنگ مشترک منطقه را در برنامه به نمایش بگذارد. شوخی‌های مجری پیرامون برنامه سفر 20 روزه او و گشت‌وگذارهای محدود به باغ گل و کارخانه پنیر در هلند، لحظات طنز و شادی را در کنار محیا دهقانی در استودیوی شفرونی رقم زد.

هلیا امامی، متولد مرداد 1364 در تهران، از بازیگران مستعد و چهره‌های فعال سینما و تلویزیون ایران است که هنر بازیگری را با شرکت در کلاس‌های استاد مرحوم حمید سمندریان آغاز کرد و سپس وارد صحنه تئاتر شد. او پس از کسب تجربه در فیلم‌های سینمایی نظیر «قرار بعدی همان‌جا» و «داش‌آکل»، با نقش‌آفرینی در سریال‌های تلویزیونی پرمخاطبی چون «از یادها رفته» در نقش مهربانو و مجموعه تاریخی «گیلدخت» به شهرت و محبوبیت چشمگیری نزد مخاطبان دست یافت. در زندگی شخصی، امامی شخصیتی آرام، خانواده‌دوست و علاقه‌مند به سفر، هنر و دنیای مد دارد؛ او در نوجوانی با ضایعه تلخ از دست دادن پدرش روبه‌رو شد و پیوند بسیار عمیقی با مادر و تنها برادرش دارد و همواره تلاش کرده تا فراتر از حواشی، تمرکز خود را بر ارتقای حرفه‌ای، چالش‌های تازه در عرصه نمایش و ارتباط صمیمانه با هوادارانش حفظ کند.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1256463