بازداشت عامل وحشت ساکنین بهارستان
تبلیغات

به گزارش رکنا، فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان از دستگیری اراذل و اوباش سابقه دار که با مزاحمت‌ ها و اقدامات شرارت آمیز خود آسایش شهروندان را سلب کرده بود، خبر داد.

سرهنگ «محمدرضا علیزاده» در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی اعلام شکایت شهروندان مبنی بر ایجاد رعب و وحشت توسط فردی شرور در شهرستان بهارستان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پس از انجام کار اطلاعاتی و اطمینان از صحت موضوع، پاتوق و مخفیگاه متهم را شناسایی در یک عملیات ویژه و در مقابل چشمان مردم شرور را دستگیر کردند.

سرهنگ علیزاده با اشاره به اینکه متهم جرایمی از قبیل شرارت، تخریب اموال عمومی، ایجاد مزاحمت، استفاده از سلاح سرد و شرکت در نزاع‌های دسته جمعی را در پرونده کیفری خود دارد؛ تصریح کرد: متهم پس از تکمیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان در پایان گفت: برخورد با افراد شرور و بر هم زنندگان نظم عمومی از اولویت‌های پلیس بوده و از شهروندان درخواست می‌شود در هنگام مشاهده این گونه افراد با شماره تلفن ۱۱۰ تماس حاصل نمایند. آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی