مجروحان حادثه تروریستی امروز اهواز به ۷۰ تن رسید!
حجم ویدیو: 5.63M | مدت زمان ویدیو: 00:00:55

به گزارش گروه حوادث رکنا، عبدالرضا فرجیان امشب در این باره اظهار کرد: در شورای تامین مقرر شد فردا صبح به منظور نهایی کردن جزئیات کار شهدا ستاد برگزاری مراسم در فرمانداری اهواز تشکیل شود.

وی با بیان اینکه روز دوشنبه این هفته هم زمان با خاکسپاری شهدای حادثه Incident تروریستی اهواز عزای عمومی اعلام می‌شود، افزود: قرار بر این شد که تشیع شهدای حادثه تروریستی اهواز روز دوشنبه از محل حسینه ثارالله تا چهارراه سلمان فارسی انجام شود.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان با بیان اینکه تعداد شهدا 25 نفر و مجروحان این حادثه بین 65 تا 70 نفر است، گفت: تنها اطلاعاتی که از افراد حادثه دیده داریم در حد نام و نام خانوادگی است.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 418584
  • فیلم / محاصره یک خانه در شرق تهران توسط موش‌های فاضلابی/ زن تهرانی: در اتاق‌ها می‌چرخند و زندگی می‌کنند!

اخبار تاپ حوادث