n00169910-b

پنج تن به جرم ترور ماموران دولتی، قتل، فساد و اخلال در امنیت در بادغیس، روز گذشته دستگیر شدند.به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، نقیب امینی؛ سخنگوی پلیس بادغیس گفت: فردی که به یک عضو محکمه استیناف در  بادغیس تیراندازی کرده بود، همراه با چهار تن دیگر از سوی پلیس بازداشت شد.

وی افزود: این افراد یک عضو محکمه استیناف و یک پلیس را در شهر قلعه نو ترور Assassination کرده بودند.

به گفته‌ امینی، افراد دستگیرشده در آدم ربایی و ترور در این ولایت دست داشتند و همچنین کارهای غیراخلاقی و بی‌بند و باری انجام می‌دادند.

عبدالقیوم؛ یکی از افراد دستگیر شده عضو کلیدی گروه تروریستی ملاغوث‌الدین مشهور به سیاه خان است که در شهر قلعه‌ نو حملات انفجاری، آدم ربایی و قتل‌ را سازماندهی می‌کرد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 413212
  • فیلم / عاشقانه‌ای از نیکی کریمی با شعری از فروغ فرخزاد، صدایی که روح را مهمان ابرها می‌کند / در اتاقی که به اندازهء یک تنهاییست دل من به اندازهء یک عشقست

اخبار تاپ حوادث