محاکمه عاملان شهادت شهید ملایی +عکس
حوادث رکنا: دو قاچاقچی بزرگ پاکدشتی که در درگیری با مأموران، افسر پلیسی را با شلیک گلوله به شهادت رسانده بودند، پای میز محاکمه نشستند.
سال 94 این دو قاچاقچی Smuggler که با ورود ناگهانی مأموران به مرکز تهیه و توزیع مواد مخدر Drugs صنعتی غافلگیر شده بودند اقدام به تیراندازی کردند که یکی از آنها به ستوان یکم میثم مولایی اصابت کرد و باعث شهادت او شد. متهمان پس از این درگیری قصد فرار Escape داشتند که با واکنش بموقع مأموران در محل دستگیر شدند.
فریبرز و رامین پس از دستگیری تحت بازجویی قرار گرفتند. فریبرز بهعنوان متهم ردیف اول در بازجویی نخست شلیک به مأمور پلیس Police را پذیرفت. متهم ردیف دوم هم به مأموران گفت: آن روز تازه وارد محل تولید مواد مخدر شده بودم که چند دقیقه بعد صدای در آمد و من در را باز کردم. در همین حال فریبرز با اسلحهای که در اختیارش بود مأموران را به رگبار بست ولی من هیچ نقشی در کشته شدن افسر پلیس نداشتم.»
این دو متهم صبح دیروز از زندان Prison به شعبه هفتم دادگاه کیفری استان تهران منتقل شدند وپای میز محاکمه ایستادند. در ابتدای جلسه مادر شهید مولایی قصاص عامل قتل Murder فرزندش را خواستار شد و سپس متهم ردیف اول در حالی که اتهامش را قبول داشت، گفت: من از روی ترس اقدام به تیراندازی کردم و قصد کشتن Killing کسی را نداشتم. پس از اظهارات این دو متهم قضات وارد شور شدند تا رأی خود را صادر کنند.
مادر افسر شهید میثم مولایی میگوید: پسرم پنج سال پیش از شهادتش ازدواج کرده بود. او فارغالتحصیل رشته حقوق بود وشغلش را خیلی دوست داشت. حالا تنها نوهام یادگار او است که امیدوارم هر وقت بزرگ شد مانند پدرقهرمانش برای وطنش خدمت کند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم چهره باز دزدان تهران / لحظه سرقت ایسوی 206 سفید در خیابان پیروزی