وجود ردپای یکی از مسئولان سابق در تجمعات اخیر کشور

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرلشگر محمدعلی جعفری، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به ادعای برخی مسئولان استان خراسان رضوی مبنی بر دخالت جریان منسوب به یکی از مسئولان سابق آغاز این تجمع و اعتراض در مشهد و برخی مناطق دیگر که در ادامه از دست رها شد و به اغتشاش و فتنه رسید، گفت: این موضوع با فراخوان یکی از سایت هایی صورت گرفت که وابسته به شخصی است که این روزها زبان به مخالفت خوانی نسبت به اصل و ارزش های نظام گشوده است.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: نیروهای امنیتی درحال بررسی این مسئله هستند و اگر به دخالت این مسئول سابق برسند قطعا متناسب با وضعیت و درخواست ناجا با او برخورد خواهند کرد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

منبع: فارس

پایان خبر / رکنا / کدخبر 343798
  • نگاهی به خانه منحصربفرد نیلوفر شهیدی با چیدمان نخل زینتی، شمعدان های پایه بلند، مبلمان مدرن کج و معوج، و فرش دستبافت ایرانی دیوار های سه بعدی / نمایشی از شکوه و اصالت ایران

اخبار تاپ حوادث