دام شیطانی برای زن جوان‎ / کیا وقتی وارد خانه شد دهانم را گرفت و..! + عکس

در این حمله ناجوانمردانه که حدود ساعت 6 صبح اتفاق افتاد، «کیا گریسولی» 23 ساله با دیدن زن تنهایی که از سفر بازگشته بود به طرفش رفت و به بهانه کمک و با حرف‌های فریبنده به او نزدیک شد. 
زن فریب خورده نیز به تصور اینکه او یک جوانمرد است قبول کرد تا برای انتقال چمدان هایش به او کمک کند. اما دقایقی بعد که آنها به خانه رسیدند، پسرجوان در هجومی رعدآسا دهان زن جوان را گرفت و او را به داخل کشاند. این شیطان Evil صفت بی‌توجه به التماس‌های طعمه‌اش او را مورد تجاوز Rape قرارداد و بعد هم گریخت. پس از اعلام شکایت قربانی ماجرا، مأموران پلیس Police وارد عمل شده و با استفاده از اطلاعاتی که زن جوان در اختیارشان قرارداده بود و همچنین تصاویر دوربین‌های مداربسته، خیلی سریع، جوان تبهکار را دستگیر کردند. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 334111
  • فیلم گفتگو با زورگیران مسافرنمای خیابان های تهران / مرد مسافرکش : فشار تیزی چاقو زیر گلویم آنقدر زیاد بود که هر چی داشتم را به زورگیران دادم

اخبار تاپ حوادث