جاسازی 350 کیلوگرم تریاک در بدنه کامیون
رکنا: سرپرست دادسرای میناب از کشف و ضبط ۳۵۵ کیلوگرم تریاک در شهرستان میناب خبر داد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان هرمزگان؛ علی گرمهای اظهار کرد: به دستور مقام قضایی و پس از دو هفته کار اطلاعاتی، تیمی از مأموران عملیات ویژه ستاد مبارزه با مواد مخدر Drugs شهرستان میناب ضمن توقیف یک دستگاه کامیون در محور مواصلاتی بشاگرد به شهرستان میناب و انتقال آن به ستاد مواد مخدر این شهرستان، موفق شدند در جریان بازرسیهای به عمل آمده مقدار ۳۵۵ کیلو گرم مواد مخدر از نوع تریاک را کشف و ضبط کنند.
سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان میناب در ادامه خاطرنشان کرد: از آنجا که راننده کامیون با زیرکی خاصی محموله مواد مخدر را در بدنه این خودروی سنگین پنهان کرده بود، مأموران پس از شکافتن بدنه، مواد مخدر جاسازی شده در قالب ۳۵ بسته ۱۰ کیلو گرمی را کشف کرده و همچنین یک خودروی پراید را که به عنوان اسکورت، محموله مورد نظر را همراهی مینمود توقیف نمودند.
وی در خاتمه اذعان کرد: در جریان این عملیات؛ سه نفر متهم دستگیر و جهت رسیدگی قانونی به اتهاماتشان به مراجع قضایی شهرستان میناب معرفی شدند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم/ نگاهی به خانه مجلل شراره رخام / از مبلمان مدرن تا تابلوهای هنری خاص