پایان صبر مرد آلمانی؛ شفر خواهان جدایی ستاره گرانقیمت استقلال
رکنا: گویا وینفرد شفر از عملکرد بسیار ضعیف مهاجم سنگالی خود ناراضی است.
الحاجی گرو مهاجم نیجریه ای استقلال Esteghlal که با امید بسیار زیاد به این تیم پیوسته بود و از دیدگاه طرفداران پر شمار این تیم جایگزینی شایسته و مناسب برای مامه تیام مهاجم موفق فصل گذشته آبی ها بود به هیچ وجه نتوانسته انتظارات را بر آورده کند و حتی موفق به زدن یک گل نیز نشده است.
حال با گذشت 8 هفته و تداوم عملکرد ضعیف این بازیکن تنومند، وینفرد شفر سرمربی آبی پوشان نیز نارضایتی خود را نسبت به کیفیت گرو اعلام داشته و دیگر نمی خواهد برای دادن فرصت به این بازیکن صبر کند. از اردوی استقلال اخباری مبنی بر خواسته شفر از مدیران این تیم برای جدایی و فسخ قرارداد این بازیکن به گوش می رسد و گویا شفر خواهان جدایی الحاجی گرو و جایگزینی مهاجمی بهتر به جای او شده است.
باید دید در روزها و هفته های آینده چه اتفاقاتی پیرامون این بازیکن و باشگاه استقلال رخ می دهد و آیا راه گرو و استقلال از یکدیگر جدا خواهد شد یا اینکه این بازیکن با چرخشی 180 درجه عملکردی قابل قبول را از خود ارائه خواهد داد. قرار داد این مهاجم با استقلال 450 هزار دلار می باشد که این خود هزینه ای سنگین را به باشگاه تحمیل خواهد کرد.
-
فیلم/ آواز همایون شجریان مرزها را شکست/ صدایی که دل خارجی ها را هم برد