چگونگی شهادت رئیس ایستگاه هواشناسی بوشهر در حملات دشمن اعلام شد
تبلیغات

مصادف با روز جهانی هواشناسی؛ ضایعه‌ای دردناک برای خانواده هواشناسی صبح دیروز، هم‌زمان با ۲۳ مارس «روز جهانی هواشناسی» و در ادامه تجاوزات ددمنشانه رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار، اداره هواشناسی استان بوشهر هدف هجوم قرار گرفت. کانال خبری اداره هواشناسی استان بوشهر با انتشار پیامی شهادت «یوسف صبحانی‌نسب» را اعلام کرد. این شهید والامقام با قریب به ۲۷ سال سابقه درخشان خدمت، در حالی که مشغول پایش و دیدبانی وضعیت هوا و ایفای رسالت انسانی برای صیانت از جان و مال هموطنان در برابر مخاطرات جوی بود، در جایگاه خود به شهادت رسید.

جزئیات حادثه از زبان رئیس سازمان سحر تاج‌بخش، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواشناسی کشور، در گفتگو با خبرآنلانی درباره جزئیات این حادثه گفت: «متأسفانه در جریان حمله به فرودگاه بوشهر، یکی از همکاران ما که به صورت موقت وارد آن منطقه شده بود، به شهادت رسید. ایشان قرار بود به مکان دوم منتقل شود، اما در همان مدت کوتاه زمانی که برای بازگشت حضور داشت، این اتفاق تلخ رخ داد.»

وی این ضایعه را به همکاران و مردم ایران تسلیت گفت و افزود که دستورات لازم برای دیدار با خانواده شهید و پیگیری حقوق ایشان صادر شده است.

خسارات مالی و انتقال مراکز تصمیم‌گیری تاج‌بخش با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های سازمان از ابتدای جنگ، بیان داشت: «متأسفانه به ساختمان‌های اداری سازمان خسارت‌های مالی زیادی وارد شده است. ساختمان ستاد سازمان نزدیک فرودگاه مهرآباد و مرکز علوم جوی-اقیانوسی در تهران آسیب دیدند و در استان‌هایی مانند بوشهر نیز صدماتی به ابنیه وارد شده است؛ اما خوشبختانه تاکنون صدمات جانی دیگری نداشته‌ایم.»

وی ادامه داد: «همکاران ما با هوشیاری کامل از ساختمان‌های آسیب‌دیده به نقاط پدافندی دیگر منتقل شده‌اند. با تمهیدات اندیشیده شده و استفاده از سیستم‌های خودکار، ایستگاه‌ها همچنان فعال هستند و هیچ‌گونه وقفه‌ای در فعالیت‌های لجستیک، مهندسی تجهیزات و فناوری اطلاعات ایجاد نشده است.»

اطمینان از تداوم پیش‌بینی آب‌وهوا رئیس سازمان هواشناسی در پاسخ به نگرانی‌های احتمالی درباره قطعی خدمات هواشناسی، تأکید کرد: «خدمات سازمان هواشناسی در تمام ایام جنگ، چه در تولید داده و چه در تولید محصول، متوقف نشده است. دولت دسترسی‌های لازم را فراهم کرده تا داده‌ها را از طریق ارتباطات بین‌المللی دریافت کنیم و داده‌های داخلی ایستگاه‌ها نیز به طور کامل در مراکز پیش‌بینی دریافت می‌شود.»

تاج‌بخش با اشاره بر اهمیت این خدمات در شرایط کنونی، خاطرنشان کرد: «تا پایان فروردین‌ماه چند سامانه بارشی وارد کشور می‌شود که نیمه غربی را در بر خواهد گرفت. ما در شرایط بحرانی و جنگی، وظیفه خود می‌دانیم که همچنان هشدارهای لازم هواشناسی را صادر کرده و به خدمت‌رسانی به مردم ادامه دهیم.»
منبع: خبرآنلاین

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات