فیلم / الهام حمیدی : تا حالا بوتاکس هم نکردم / ذاتا مخالف عمل زیبایی نیستم اما احساس می کنم برای من چهره خودم خوبه
تبلیغات

الهام حمیدی، بازیگر محبوب سریال های تلویزیونی، در یک مصاحبه تصویری به پرسش های پرتکرار درباره تغییرات ظاهرش واکنش نشان داد. او ضمن رد شایعات مربوط به انجام جراحی های زیبایی عمده، توضیح داد که با بهره گیری از روش های به روز مراقبتی، سلامت و شادابی پوست خود را حفظ کرده است.

پاسخ الهام حمیدی به شایعات

این هنرمند با اشاره به اینکه تاکنون از روش هایی چون بوتاکس استفاده نکرده است، تاکید کرد مخالف انجام عمل های زیبایی نیست، اما احساس می کند که این روش ها برای خودش ضروری نیستند.

مروری بر زندگی حرفه ای الهام حمیدی

الهام حمیدی در تاریخ 8 آذر 1356 در شهر تهران به دنیا آمد. او نخستین بار با ایفای نقش در مجموعه تلویزیونی «مسافری از هند» مورد توجه قرار گرفت. سپس با بازی در آثار شاخصی مانند فیلم سینمایی «خیلی دور، خیلی نزدیک» و مجموعه های تلویزیونی «یوسف پیامبر» و «شوق پرواز» به شهرت بیشتری دست یافت.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات