این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد
فیلم پرحاشیه جدید مازیار لرستانی: تغییر جنسیتم از زن به مرد تنها کار تو دنیا که خیلی ازش خوشحالم، + دکوراسیون و چیدمان خانه اش !
مازیار لرستانی، بازیگر نامآشنای سینما و تلویزیون، در ویدئویی جنجالی در اینستاگرام از تجربه تغییر جنسیت خود سخن گفت و آن را یکی از بهترین تصمیمهای زندگیاش دانست؛ این ویدئو واکنش گسترده کاربران را به همراه داشت.

شهره (مازیار) لرستانی سال 1345 در تهران متولد شد. وی فارغالتحصیل کارشناسی رشته کارگردانی تئاتر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران در سال 1369 و همچنین فارغالتحصیل کارشناسی ارشد رشته فیلمنامهنویسی سینما از مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی مجتمع فیلمسازی باغ فردوس در سال 1373 بودهاست.
مازیار لرستانی در ویدیویی که به اشتراک گذاشته است، میگوید: امروز صبح دوباره از خواب بیدار شدم و این مهمترین کاریه که تو خاورمیانه انجام میدهیم یعنی حفظ زندگی بیولوژیکی. یه جایی نوشته بود که من از این که مرد شدم ناراحتم، باید اقرار کنم تنها کار درستی که تو زندگیم کردم این بوده و خیلی خوشحالم اتفاقا.
ارسال نظر