اردوغان: افرادی قصد دارند اعتراضات عراق را به ایران بکشانند

به گزارش رکنا، «راغب سویلو»، خبرنگار میدل‌ایست‌آی در ترکیه نوشته اردوغان درباره ناآرامی‌ها در عراق گفت: «چه کسانی پشت این تظاهرات‌ها هستند؟ ما حدس‌هایی می‌زنیم. فکر می‌کنیم ممکن است به ایران کشانده شود. هدف آن ایجاد شکاف در جهان اسلام و ایجاد اختلاف میان یکدیگر است. فکر کنید، در عراق بعضی اظهارات علیه ترکیه مطرح شده است.»

رئیس‌جمهور ترکیه در بخش دیگری از سخنانش به موضوع عملیات کشورش در شمال سوریه و روابط ترکیه با آمریکا پرداخته است. او مشخص کرده که غیر از شخص ترامپ سخنان فرد دیگری را در دولت او جدی نمی‌گیرد. او گفت: «من نظراتم را بر اساس سخنان ترامپ مطرح می‌کنم. به اینکه افراد مادون او چه می‌گویند توجه نمی‌کنم.»

او همچنین خاطرنشان کرد ترکیه عملیات علیه «تروریست‌های» YPG/SDF را تا زمانی که آنها منطقه را ترک نکنند ادامه خواهد داد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 516719
  • دستگیری ۲ شرور خطرناک پس از تیراندازی در تهران + فیلم