حادثه برای ماموران برق قطار زاهدان به تهران

منابع کارگری در راه آهن از مصدوم شدن مأمورین مولدبرق قطار (متوریست) زاهدان به تهران در ایستگاه کاشان بر اثر آتش سوزی مولد برق قطار در ایستگاه کاشان خبر دادند.

به گزارش رکنا ، منابع کارگری در راه‌آهن گفتند: متاسفانه مولد برق قطار زاهدان به تهران در ایستگاه کاشان دچار آتش سوزی شد که در نتیجه آن مامورین مولد برق قطار (موتوریست) به بیمارستان منتقل شدند.

تاخیر 4 ساعته قطار زاهدان به تهران

همکاران این مامور راه‌آهن اظهار داشتند: بر اثر این حادثه که روز چهارشنبه۳۰ اردیبهشت ماه اتفاق افتاد؛ قطار با چهار ساعت تاخیر در ایستگاه نائین با تعویض مولد مورد تعمیر قرار گرفت و به مسیر خود تا تهران ادامه داد.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 689354
  • مقایسه جذاب لباس عروس بازیگران ایرانی/از لباس نوستالژیک مونا کرمی، نیلوفر پارسا با دنباله 3 متری، تا لباس کار شده متین ستوده.!