سرهنگ محمدحسن اکبری اظهار کرد: شب گذشته مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اعلام کرد که دو نفر از افراد بومی منطقه در کویر خوسف گرفتار شده و راه را گم کرده‌اند و هیچ خبری از آنان در دست نیست که بلافاصله مأموران فرماندهی انتظامی شهرستان خوسف برای امدادرسانی به افراد گم شده اعزام شدند.

جانشین انتظامی خوسف بیان کرد: مأموران با توجه به تاریکی هوا و کویری بودن منطقه با تشکیل چند تیم امدادرسانی، مناطق کویری را پایش و رد موتورسیکلت مفقود شدگان را پیدا کردند و پس از چند کیلومتر ردزنی، دو شهروند گرفتار شده در کویر را که بر اثر بی آبی جان آن‌ها به خطر افتاده بود، نجات دادند.

اکبری افزود: مأموران بلافاصله اقدامات اولیه درمانی را برای افراد مفقود شده انجام دادند و پس از رفع تشنگی و عطش، آن‌ها را به شهرستان خوسف منتقل و به خانواده‌هایشان تحویل دادند.

وی با تأکید بر این که فلسفه وجودی پلیس خدمت رسانی صادقانه به مردم است، خاطرنشان کرد: شهروندان قبل از تردد در مناطق کویری باید به تجهیزات ایمنی مجهز باشند و در صورت عدم آشنایی با کویر بدون راه بلد وارد این مناطق نشوند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 498486
  • فیلم دیدار و گفتگوی روسای جمهور ایران و روسیه