به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ حسین محمدپور، رئیس پلیس Police راه پلیس استان گیلان با بیان این خبر گفت: در ساعت۱۸۰۰ امروز یک وانت نیسان که در مسیر جاده قدیم امامزاده هاشم به رودبار ( محدوده اسکولک) در حال تردد بود به علت عدم توجه به جلو با عابر پیاده ( مرد۶۵ ساله ) برخورد کرد.
رئیس پلیس راه استان گیلان افزود: در این حادثه Incident عابر پیاده به علت شدت جراحات وارده در دم جان سپرد.
این مقام انتظامی ضمن عرض تسلیت به خانواده متوفی اظهار کرد: همچنان عدم توجه به جلو اولین و مهمترین عامل تصادف Crashدر ۱۰ ماهه سال ۱۳۹۶ و عابران پیاده پس از موتورسیکلت سواران دومین گروه جانباختگان تصادفات در جاده های برون شهری استان بوده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 348741
  • لزوم توسعه استفاده از ارزهای ملی در تجارت میان اعضای بریکس/ امنیت اقتصادی از امنیت ملی و امنیت منطقه‌ای جدا نیست/ گذار از «همکاری بالقوه» به «همکاری عملیاتی» اعضای بریکس + فیلم