نشست گاز سبب آتش سوزی یک دفتر اسناد در آمل شد
رکنا: نشست گاز و آتش سوزی یک دفترخانه اسناد رسمی در آمل دو مصدوم برجای گذاشت.
حسین نذیری مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری آمل از انفجار یک دفتر خانه اسناد رسمی در آمل خبرداد و افزود: این حادثه Incident صبح امروز ساعت ۷ و ۳۸ دقیقه به مرکز ۱٢۵ آمل اطلاع داده شد.
نذیری با بیان اینکه این حادثه به دلیل نشست گاز رخ داد، ادامه داد: بلافاصله دو خودرو آتش نشانی به محل حادثه در خیابان امام رضا (ع)آمل اعزام شدند و عملیات رفع حریق را انجام دادند تا به ساختمان های اطراف سرایت نکند.
جواد رمضانی رئیس مرکز حوادث Accidents و فوریت های پزشکی آمل نیز به خبرنگار مهر گفت: بلافاصله پس از تماس با مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ آمل، همکاران به محل حادثه اعزام شدند.
رمضانی گفت: این حادثه ٢ مصدوم داشت که پس از اقدامات اولیه، مصدومین به بیمارستان منتقل شدند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم / عاشقانهای از نیکی کریمی با شعری از فروغ فرخزاد، صدایی که روح را مهمان ابرها میکند / در اتاقی که به اندازهء یک تنهاییست دل من به اندازهء یک عشقست