آدم ربایی مسلحانه در تاکستان / مردان مسلح گریختند

به گزارش رکنا از قروین، محمد صمدی در گفتگو با خبرنگار رکنا با اعلام این خبر افزود: 6 روز پیش یک جوان را به خاطر انتقام خصوصی آدم ربایی ، ضرب و جرح و در شهر رها می نمایند.

صمدی گفت: متهمان که 4 نفر بودند با اسلحه شکاری به محل کار مضروب در حوزه بویین زهرا رفته و با ارتکاب آدم‌ربایی او را در دامداری که از قبل معین کرده بودند حبس مورد ضرب و جرح قرار می دهند.

دادستان تاکستان همچنین از شناسایی این چهار نفر ضارب هستند خبر داد و افزود: این متهمان که در حال حاضر متواری هستند تحت تعقیب هستند و دستور مقام قضایی برای دستگیری آنها صادر شده است و بدون تردید با جرائم خشنی که عفت عمومی را جریحه دار نماید برخورد اشد قانونی صورت خواهد گرفت.

لیلا بیگدلی/قزوین 

  • رفیعی: هتل های 2 ستاره کشور پول هتل چهار ستاره را از مردم می گیرند/ دولت کمک کند هزینه سفر کاهش یابد/ صنعت هوانوردی کاملاً مافیایی شده است + فیلم

اخبار تاپ حوادث

وبگردی