نزاع خانوادگی خونین در اسدآباد با 4 کشته و مجروح
تبلیغات

به گزارش رکنا، دادستان شهرستان اسدآباد از وقوع یک فقره تیراندازی با سلاح گرم در این شهرستان خبر داد که بر اثر آن 2 نفر کشته و 2 نفر دیگر مجروح شدند.

وی با تشریح جزئیات این حادثه اظهار کرد: این تیراندازی حوالی ساعت 21 رخ داده و بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد فرد ضارب در مدت زمانی کمتر از 10 دقیقه اقدام به شلیک کرده است که در نتیجه آن 2 نفر جان خود را از دست داده و دو نفر دیگر نیز مجروح شده‌اند.

دادستان اسدآباد افزود: بلافاصله پس از وقوع حادثه، نیروهای امدادی و انتظامی در محل حاضر شدند و مجروحان برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان منتقل شدند. حال مصدومان تحت مراقبت تیم‌های پزشکی قرار دارد.

وی با اشاره به تحقیقات اولیه خاطرنشان کرد: بررسی‌های انجام‌شده حاکی از آن است که انگیزه این اقدام، اختلافات خانوادگی بوده است.

دادستان اسدآباد تأکید کرد: پس از اعلام حادثه، مقام قضایی در محل حضور یافته و دستورات لازم برای رسیدگی فوری به پرونده صادر شده است. تحقیقات برای روشن شدن ابعاد مختلف این جنایت و پیگرد قانونی عامل یا عاملان آن با جدیت ادامه دارد.

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات