اختصاصی رکنا؛
گفتند به خواهرمان چشم چرانی کردی جلوی مادرم دستم را قطع کردند / حمام خون در مهمانی خانوادگی شرق تهران
حوادث رکنا: 2 برادر که به بهانه چشمچرانی اقدام به ضرب و جرح مهمان خود کرده بودند، دستگیر و به دادسرای شهید محلاتی اعزام شدند.
به گزارش اختصاصی رکنا، چندی قبل یک پرونده قضایی به دادسرای محلاتی با موضوع درگیری منجر به قطع عضو به دادسرای محلاتی ارجاع شد و بدین ترتیب رسیدگی به این موضوع در دستور کار بازپرس قرار گرفت.
شاکی که به شدت مجروح شده بود در طرح شکایت خود ماجرا را اینطور توضیح داد: به همراه خانوادهام برای مهمانی به خانه یکی از دوستان خانوداگیمان رفتیم و قرار شد که شب را در آنجا بمانیم. در خانه مشغول خوش و بش بودیم که ناگهان 2 برادر خانواده ( افرادی که از آنها شکایت دارم) به بهانه اینکه در خصوص خواهرشان چشم چرانی کردم با قمه و چاقو به سمتم حمله کردند و به شدت من را هدف ضرب و جرح قرار دادند. در این نزاع یکی از انگشتان دستم قطع عضو و صورتم به شدت زخمی شد.
بازپرس پرونده پس از شنیدن اظهارات شاکی، بلافاصله دستور بازداشت 2 برادر صادر شد. بدین ترتیب تیم اطلاعات و عملیات کلانتری 169 مشیریه مأموریت گرفتند تا متهمان را دستگیر کنند.
تیم پلیسی در نخستینگام با اقدمات اطلاعاتی مخفیگاه متهمان را شناسایی و پس از تعقیب و مراقبتهای نامحسوس آنها را در یک عملیات نفسگیر دستگیر کردند.
بنا بر این گزارش، متهمان برای تفهیم اتهام و تحقیقات مقدماتی به دادسرای شهید مهلاتی اعزام شدند و سیر مراحل قانونی پرونده همچنان ادامه دارد.
ارسال نظر