اشتباهش نگیر! این گوشی وان‌پلاس است، نه گلکسی A56

به گزارش رکنا،  گوشی های وان‌پلاس Ace 5 Ultra و Ace 5 Racing Edition قرار است در تاریخ ۲۷ می (۶ خرداد) معرفی شوند.

مشخصات مدل Ace 5 Ultra

مدل ایس ۵ اولترا، که به نام Extreme Edition نیز شناخته شده، در کانفیگ‌های مختلفی ارائه خواهد شد؛ این کانفیگ‌ها شامل ۱۲ یا ۱۶ گیگابایت رم و فضای ذخیره‌سازی ۵۱۲ گیگابایت یا یک ترابایت هستند. این مدل با رنگ‌های متنوع آبی، تیتانیومی و مشکی روانه بازار خواهد شد.

ویژگی‌های نسخه‌ی Racing Edition

نسخه‌ی Racing Edition نیز به همین مشخصات کانفیگ عرضه می‌شود و در سه رنگ سبز، سفید و مشکی در دسترس علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

طراحی هر دو نسخه

هر دو گوشی از نمایشگر اولد تخت بهره‌مند هستند. طراحی نسخه‌ی Racing به‌گونه‌ای است که ماژول دوربین عمودی با دو دوربین عقب و فلش LED دارد؛ نسخه‌ی Ultra نیز طراحی مشابهی دارد و در کل از سبک مدرنی برخوردار است.

مشخصات فنی نسخه Racing Edition

مدل Racing Edition به احتمال زیاد مجهز به نمایشگر ۶٫۷۷ اینچی OLED با وضوح تصویر 1.5K و نرخ نوسازی بالا یعنی ۱۴۴ هرتز خواهد بود. این گوشی در قلب خود تراشه‌ی قدرتمند دیمنسیتی 9400e را به همراه باتری بزرگ ۷۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی و پشتیبانی از شارژ سریع ۸۰ وات جای داده است.

مشخصات فنی نسخه Ultra

مدل اولترا احتمالاً از نمایشگر ۶٫۸۳ اینچی OLED با وضوح و نرخ نوسازی مشابه نسخه Racing برخوردار خواهد بود. این گوشی از فناوری شارژ سریع ۱۰۰ واتی بهره می‌برد و قدرت خود را از تراشه دیمنسیتی ۹۴۰۰ پلاس می‌گیرد.

  • فیلم عبور وحشتناک اسکی باز از کنار مردم در پیست قزاقستان

وبگردی