بمباران نیروگاه زاپوریژیا، اروپا را در معرض خطر فاجعه هسته ای قرار می‌دهد
تبلیغات

به گزارش رکنا به نقل از ایسنا، سرگئی لاوروف ، وزیر امور خارجه روسیه ، پیش از بازدید احتمالی آژانس بین المللی انرژی اتمی از نیروگاه هسته ای زاپوریژیا اوکراین ، با کاترین کولونا وزیر امور خارجه فرانسه، درباره وضعیت این نیروگاه گفت‌وگو کرد.

وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که دو طرف گفت‌وگو به تفصیل در مورد وضعیت پیرامون نیروگاه اتمی در زاپوریژیا و امکان سازماندهی بازدید از این نیروگاه توسط هیئت آژانس بین المللی انرژی اتمی رایزنی کردند.

سرگئی لاوروف خاطرنشان کرد که کی‌یف به بمباران بزرگترین نیروگاه هسته ای اروپا و منطقه با همدستی حامیان غربی ادامه می دهد و مردم اروپا را در معرض خطر فاجعه هسته ای قرار می دهد.

 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 818127
  • فیلم/ روایت نعیمه نظام دوست از پیشنهاد همکاری با شبکه جم / هر شرطی گذاشتم قبول کردند، همان جا شک کردم!

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات