پنتاگون در آستانه جنجالی بیسابقه؛ طرح پخش زنده اعدام با جوخه آتش
سیاسی رکنا: برنامه وزارت دفاع آمریکا برای پخش زنده اعدام نضال حسن، سرگرد سابق ارتش این کشور که در سال ۲۰۰۹ با کشتن ۱۳ نظامی در پایگاه فورت هود محکوم شد، موجی از انتقادها را برانگیخته است. مخالفان این طرح، از جمله یک سناتور جمهوریخواه و یکی از بازماندگان تیراندازی، نسبت به تبدیل مجازات اعدام به نمایشی عمومی هشدار دادهاند؛ اقدامی که یادآور آخرین اعدام علنی در آمریکا در سال ۱۹۳۶ خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری رکنا، برنامه وزارت دفاع آمریکا برای پخش زنده اعدام یک سرگرد سابق ارتش آمریکا توسط جوخه آتش با موج فزایندهای از انتقادها روبهرو شده است.
نضال حسن در سال ۲۰۰۹ در پایگاه نظامی «فورت هود»، ۱۳ نظامی غیرمسلح را کشت و قرار است در ماه دسامبر با جوخه آتش اعدام شود.
تام تیلیس، سناتور جمهوریخواه، اعدام در ملاعام را «بهشدت نفرتانگیز» توصیف کرد و گفت این کاری است که «دیکتاتوریهای سرکوبگری» مانند ایران و افغانستان انجام میدهند.
آلونزو لانسفورد، گروهبانی که از هفت گلولهای که نضال حسن به سوی او شلیک کرده بود جان سالم به در برد، به بیبیسی گفت که مجازات اعدام نباید بهعنوان وسیلهای برای سرگرمی در معرض تماشای عموم قرار گیرد.
آخرین اعدام علنی در ایالات متحده در سال ۱۹۳۶ انجام شد.
-
معرفی زیباترین جاهای دیدنی ایران
ارسال نظر