بخشایش اردستانی: آمریکا مجبور به بازگشت به میز مذاکره خواهد شد
تبلیغات

 به گزارش خبرنگار پارلمانی رکنا ، احمد بخشایش اردستانی ،  گفت: ما این مطالبه را مطرح می‌کنیم و آنها در ابتدا نمی‌پذیرند، زیرا اگر قصد داشتند پاسخگو باشند، از همان ابتدا دست به حمله نمی‌زدند؛ با این حال این موضوع می‌تواند بخشی از فرایند مذاکره باشد.

نماینده مردم اردستان در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به محاسبات طرف آمریکایی خاطرنشان کرد: واشنگتن در شرایط فعلی تصور می‌کند نیاز کمتری به جبران دارد؛ آنها گمان می‌کنند که تا حد زیادی تاسیسات ما را از کار انداخته‌اند و بنابراین فعلاً انگیزه‌ای برای پذیرش غرامت نشان نمی‌دهند.

 با این وجود، وی ابراز امیدواری کرد که این روند تداوم نخواهد داشت و در نهایت دولت‌ها ناچار به تفاهم و پرداخت‌های جبرانی خواهند شد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: من یقین دارم که بالاخره پای میز مذاکره می‌آیند.

بخشایش اردستانی پرداختن به مسیر حقوقی یا بین‌المللی وصول خسارت را محتاطانه توصیف کرد و گفت :این مسئله بیش از آن‌که راه‌حل فوری حقوقی بخواهد، نیازمند اراده سیاسی و استفاده از اهرم‌های دیپلماتیک است.

 به گفته وی در سطح مذاکرات بالاتر، می‌توانیم از طرح غرامت برای تقویت مواضع‌مان استفاده کنیم و شرایط را برای گرفتن امتیازهای دیگر مهیا سازیم.

این نماینده مجلس در خاتمه تأکید کرد: مطالبه غرامت تنها یک گزینه از میان مجموعه‌ای از ابزارهای فشار و معامله است و نباید به‌عنوان تنها راه‌حل تلقی شود؛ بلکه بخشی از میز مذاکره و تقویت‌کننده منافع ملی در فرایند چانه‌زنی‌ها خواهد بود.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی