آغاز حمایت از دانشجویان توانخواه با اهدای تبلت به نابینایان

به گزارش رکنا ؛از سازمان امور دانشجویان؛ ابوالفضل دانشور این اقدام را در راستای فرهنگ‌سازی و طرح حمایت از دانشجویان توانخواه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانسته و گفت: این طرح در فاز نخست و با مشارکت بنیاد علوی، با اهدای ۲۵ دستگاه تبلت برای استفاده دانشجویان نابینا در دانشگاه‌های هدف آغاز می‌شود و در صورت حمایت بنیاد علوی، دیگر دانشگاه‌ها نیز از این طرح بهره‌مند خواهند شد.

مراسم رونمایی از طرح حمایت از دانشجویان توانخواه، فردا سه‌شنبه ۶ مرداد ماه با حضور سعید حبیبا معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، رئیس بنیاد علوی، مسئولین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و روسای دانشگاه‌های منتخب در محل این سازمان برگزار خواهد شد.

بر اساس آخرین آمار تجمیعی بیش از ۵ هزار دانشجوی توانخواه شامل دانشجویان نابینا، ناشنوا و معلولان جسمی حرکتی در دانشگاه‌های ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تحصیل می‌کنند که نیازمند اقدامات حمایتی هستند.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1233741
  • فیلم جنجالی از یدک‌کشی با سرعت 140 کیلومتر بر ساعت / حتی پژو 405 به گرد پایش نرسید

اخبار تاپ حوادث