روند شیوع آنفولانزا در کشور رو به کاهش است
رکنا: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: شیوع آنفولانزا در کشور روبهکاهش است و امیدواریم تا دو هفته آینده این شیب به یک وضعیت نرمال برسد.
به گزارش رکنا، محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در حاشیه جلسه هیات دولت امروز چهارشنبه ۳ دی ماه، گفت: ظرفیتی که در قانون برنامه و بودجه پیشبینی شده بود، رعایت شده است. این نکته که به ازای هر هزار نفر جمعیت، ۲.۳ پزشک باشد، امروز با دانشجویانی که درحال حاضر در رشتههای پزشکی ورود کرده اند، ما از این عدد، عبور کردهایم.
ظفرقندی، در ادامه گفت: با توجه به قانون برنامه و بودجه و هم برای اینکه به زیرساختهای تربیت پزشک از جمله فضای بیمارستان، استاد و نیازهای خوابگاهی، توجه شود، نامهای را برای ایجاد فرصتی جهت فراهمکرن این تجهیزات، تقدیم شورای عالی انقلاب فرهنگی کردهایم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در پایان گفت: آنفولانزا در کشور روبهکاهش است و شیب منحنی شیوع آنفولانزا در هفته اخیر کاهشی بوده است. امیدواریم تا دو هفته آینده هم این شیب کاهشی به یک وضعیت نرمال برسد.
ارسال نظر