دیدار وزیر محیط زیست قطر با معاون رئیس‌جمهور ایران در حاشیه اجلاس یونیا ۷
تبلیغات

به گزارش رکنا، در این دیدار، شینا انصاری با اشاره به همکاری‌های سازنده میان دو کشور در سطوح فنی و کمیته‌های مشترک، روابط محیط زیستی ایران و قطر را مثبت ارزیابی کرد. وی بر ضرورت تقویت همکاری‌ها در زمینه کنترل گرد و غبار تأکید کرد و افزود که استفاده از فناوری‌های نوین پایش و پایش های ماهواره‌ای برای شناسایی کانون‌های گرد و غبار و برنامه‌ریزی مدیریتی ضروری است. همچنین بر همکاری مشترک در زمینه حفاظت از محیط زیست و تنوع زیستی خلیج فارس و دریای عمان، کنترل آلودگی‌های دریایی و مقابله با قاچاق گونه‌های جانوری و حیات وحش تأکید شد.

عبدالله بن عبدالعزیز بن ترکی السبیعی وزیر محیط زیست و تغییر اقلیم قطر نیز با اشاره به روابط تاریخی و دوستانه میان دو کشور، بر آمادگی قطر برای گسترش همکاری‌های محیط زیستی تأکید کرد. وی همکاری در زمینه پایش کیفیت هوا، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین برای پیش‌بینی زودهنگام آلودگی هوا و گرد و غبار، سامانه های اطلاع‌رسانی سریع، کنترل کیفیت منابع آب، بازچرخانی و حفاظت از منابع آبی را از اولویت‌های مشترک دانست.

دو طرف در پایان این دیدار بر توسعه همکاری‌ها و اجرای پروژه‌های مشترک در راستای مقابله با چالش‌های محیط زیست منطقه توافق کردند.

 

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی