بیمه سلامت بدن با گیاهی معجزه آسا

ریشه سنبل الطیب

این گیاه از نظر استفاده دارویی تاریخچه طولانی دارد و برای درمان وضعیت بی خوابی و عصبی مانند اضطراب و بی حوصلگی مورد استفاده قرار می گیرند. اگر چه تمام داروهای گیاهی باید با احتیاط مصرف شوند، اما این گیاه به عنوان آرام بخش استفاده گسترده ای در آلمان دارد و توسط وزارت غذا و دارو در ایالات متحده آمریکا تایید شده است.

فواید و استفاده های درمانی ریشه سنبل الطیب چیست؟

سنبل الطیب به ضد اضطراب، آرام بخش، ضد تشنج، ضد باکتری، مقابله با ادرار بیش از حد، ضدعفونی کنندگی، ضد اسپاستیکی و خواص ضد التهابی خود معروف است. این گیاه به صورت طبیعی در درمان اضطراب، اختلالات خواب، فشار خون، علائم یائسگی، قائدگی، سردرد و درد مفاصل مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه برای سندرم خستگی مزمن، بیماری صرع، اختلال کم توجهی (بیش فعالی)، ناراحتی معده و دیگر شرایط استفاده می شود. با این حال، شواهد بیشتری برای ارزیابی اثربخشی در هنگام استفاده آن مورد نیاز است.

فواید و استفاده های درمانی آن به شرح زیر است:

درمان سیاتیک

درمان اختلال کم توجهی (بیش فعالی)

کاهش بیماری صرع

درمان بیماری پرکاری تیروئید

تقویت حافظه

ایجاد علائم یائسگی

درمان اختلالات خواب

متوقف شدن لرزش دست

1. فواید ریشه سنبل الطیب – درمان سیاتیک

ریشه سنبل الطیب به شما کمک می کند تا درد را کاهش دهید و ماهیچه های خود را آرام نگه دارید. همچنین، سنبل الطیب نیز در درمان درد سیاتیک ناشی از انقباض ماهیچه موثر است. به این دلیل که ریشه سنبل الطیب حاوی اسانسی است که به آرام شدن ماهیچه ها و کاهش تنش کمک می کند. علاوه بر این، این گیاه یک داروی عالی برای بیماران محروم از خواب است.

شما می توانید برای مقابله با این بیماری از چای سنبل الطیب استفاده کنید. برای تهیه این چای، 1 قاشق چای خوری از ریشه سنبل الطیب را در 1 فنجان آب جوش بریزید. سپس روی آن را پوشانده و آن را رها کنید. چند فنجان از این چای را برای هر هفته مصرف کنید. یا پس از مشورت با مشاور از مکمل آن استفاده کنید.

2. درمان اختلال کم توجهی (بیش فعالی)

سنبل الطیب با همکاری مغز شما، برخی از عواملی که باعث بیش فعالی شده را کند تر می کند و تمرکز را بالا می برد. بزرگسالان می توانند حدود 300 تا 1000 میلی گرم از این گیاه را مصرف کنند. به یاد داشته باشید که قبل از دادن این گیاه به کودکان، با پزشک مشورت کنید.

3. کاهش بیماری صرع

ریشه سنبل الطیب به کاهش تشنج های بیماران مبتلا به صرع کمک می کند، زیرا باعث ایجاد اثرات آرامبخش بر سیستم عصبی می شود. استفاده از این گیاه در برخی از مطالعات مربوط به حیوانات، به عنوان داروی ضد صرع یاد شده است.

4. فواید ریشه سنبل الطیب – درمان بیماری پرکاری تیروئید

این گیاه برای آرام کردن ماهیچه ها و کمک به سیستم خواب معروف است. همان طور که می دانید، بی خوابی برای بیمارانی با پرکاری تیروئید رایج است. وقتی غده تیروئید بیش از حد فعال باشد، عجیب نیست که به عنوان یک نتیجه عادی از بی خوابی رنج ببرید. این بیماری نه تنها موجب ضعف سلامت شما، بلکه باعث کاهش قدرت در فعالیت های روزمره نیز می شود. ریشه سنبل الطیب باعث افزایش میزان گاما آمینوبوتیریک اسید در بدن می شود که یک انتقال دهنده عصبی یا یک ماده شیمیایی سالم است که سیستم عصبی از آن برای انتقال مستقیم پیام ها به مغز استفاده می کند و در نتیجه باعث آرام شدن اعصاب می شود.

5. تقویت حافظه

ریشه خشک شده سنبل الطیب می تواند عملکرد حافظه و برخی مهارت های حل مسئله در کودکان و بزرگسالان را تقویت کند. با توجه به تحقیقات انجام شده بر روی موش، والرنیک اسید موجود در این گیاه تاثیرات مهمی در عملکرد حافظه دارد.

6. فواید ریشه سنبل الطیب – ایجاد علائم یائسگی

این گیاه بر اساس مطالعات انجام شده در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، می تواند در درمان یائسگی شدید موثر باشد. در این مطالعه، 68 خانم مبتلا به یائسگی در طی 8 هفته و روزی 3 بار از قرص هایی حاوی 255 گرم از این ریشه مصرف کردند. پس از 8 هفته، نتایج کاهش شدت این وضعیت را نشان داد. با توجه به این اتفاق، برای کاهش تعداد دفعات و شدت یائسگی، می توانید روزانه 3 قرص حاوی 225 گرم از ریشه این گیاه را مصرف کنید.

7. درمان اختلالات خواب

ریشه سنبل الطیب به عنوان آرامبخش و کمک کننده خواب به روش های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. سنبل الطیب با افزایش میزان گاما آمینوبوتیریک اسید که به شما در تنظیم سلول های عصبی کمک می کند و دارای اثر آرامبخش است، عمل می کند. با توجه به اثر آرامبخشی آن، می توان از آن به عنوان یکی از راه حل های اضطراب استفاده کرد. بنابراین، ریشه سنبل الطیب یکی از دارو های طبیعی برای اختلالات موجود در خواب است. شما می توانید یک فنجان از این چای را با عسل خام بخورید و یا از قرص های آن استفاده کنید.

منبع: سلام

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

کدخبر: 471188 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟