کرونا جان کودک ۸ ماهه جیرفتی را گرفت

مهدی شفیعی بعدازظهر شنبه در جمع خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان کرمان اظهار کرد: طی روز گذشته از ۱۷۱ تست انجام شده در آزمایشگاه‌های سطح استان کرمان ۱۸ مورد جدید ابتلای قطعی به بیماری کووید ۱۹ شناسایی شد.

وی با اشاره به اینکه ۱۲ مورد از این افراد مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان و شش مورد مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان است، افزود: ۱۰ نفر از این افراد خانم و هشت نفر آقا هستند.

شفیعی شمار کلی موارد قطعی ابتلاء به کرونا در استان کرمان را ۹۲۶ مورد ذکر و تصریح کرد: طی روز گذشته سه نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست دادند، یکی از این موارد مربوط به کودکی هشت ماهه در جیرفت و دو مورد دیگر مربوط به کرمان است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان مجموع فوت شدگان بر اثر کرونا را ۵۶ نفر ذکر کرد و گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۰ بیمار با حال عمومی خوب از بیمارستان‌های سطح استان کرمان ترخیص و به نقاهتگاه‌ها و ایزوله‌های خانگی منتقل شدند.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای اپیدمی تاکنون ۴۰۲ مورد ترخیصی داشته‌ایم، افزود: نزدیک به هفت هزار و ۷۱۸ مورد تست پی سی آر برای تشخیص کووید ۱۹ در کرمان انجام شده است که با توجه به جمعیت استان رقم قابل قبولی است.

شفیعی با اشاره به افزایش تعداد آزمایشگاه‌های تشخیص کرونا در سطح استان کرمان گفت: این مساله امکان دسترسی انجام تست برای بیماران سرپایی را فراهم کرده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه درصدی از این تست‌ها مربوط به موارد اطرافیان بیماران قطعی است، گفت: روز گذشته آمار کرونای استان کرمان ۴۰ نفر اعلام شد که غافلگیرکننده بود و از ابتدای اپیدمی تاکنون این میزان تست مثبت نداشته‌ایم.

وی ادامه داد: البته باید در نظر داشت که تعداد قابل توجهی از ۴۰ مورد روز گذشته موارد سرپایی بودند که نشاندهنده اجرای خوب برنامه غربالگری است و خانواده‌ها به صورت هدفمند رصد می‌شوند و بر این اساس انتظار افت و خیزهای آماری را در روزهای مختلف هفته داریم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: تعداد قابل ملاحظه‌ای از آمار دیروز (۱۰ نفر) مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان است و این در حالیست که جنوب کرمان منطقه گرمسیری است.

وی با اشاره به اینکه ویروس در گرما از بین نمی‌رود و در حال سازگاری با شرایط اقلیمی است، گفت: با گرم شدن هوا ماندگاری ویروس در محیط بیرون کمتر می‌شود اما باید توجه داشت که استفاده از وسایل خنک کننده و بستن درها و پنجره‌های منازل محیط داخل خانه را برای ماندگاری ویروس مهیا می‌کند.

شفیعی ادامه داد: به دلیل کاهش گردش هوا و پایین آمدن دما در منازل، چنانچه افراد نکات بهداشتی را رعایت نکنند می‌توانند به راحتی با وسایل آلوده ویروس را به منزل منتقل کنند.

وی با تاکید بر لزوم گندزدایی سطوح و ضدعفونی دست‌ها افزود: حتی در گرما هم ویروس در محیط بیرون از خانه وجود دارد و باید مراقب باشیم با رفتارهای اشتباه و بی احتیاطی ویروس را به خانه منتقل نکنیم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان تاکید کرد: گرم شدن هوا نباید منجر به کمرنگ شدن رفتارهای بهداشتی و محافظه کارانه ما شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

کدخبر: 566455 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟