فرمانده کل ارتش: مدیریت و کنترل سدها در خوزستان به خوبی انجام شده است

امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی شامگاه پنجشنبه در جمع خبرنگاران در مرکز کنترل حوادث مدیریت بحران خوزستان اظهار کرد: اگر حتی در بخش کوچکی از مدیریت سدها سستی می شد امروز معلوم نبود با چه فاجعه ای در استان خوزستان رو به رو می شدیم.

وی افزود: در این بحران همه دست به دست هم دادند و کمک کردند تا این لحظه مردم تلفاتی را متحمل نشوند و از این بابت خداوند را شاکریم.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران توضیح داد: به همه واحدهای ارتش در سراسر کشور دستور داده شده است که نه تنها در خوزستان بلکه در سراسر ایران هر جایی که بحران سیل وجود دارد تحت مدیریت ستاد مدیریت بحران استان‌ها برای مردم‌یاری و کاهش آثار سیل و آبگرفتگی ‌ها وارد عمل شوند و هر جا که می توانند کمک کنند تا بتوانند شتاب و شدت سیل را بگیرند.

وی با اشاره به همراهی ارتش در ایجاد و استحکام بخشی سیل بندها در مناطق مختلف استان خوزستان ادامه داد: در این سیل همه دستگاه های مهندسی پای کار آورده شده است و سامانه ترابری ارتش تا جایی که امکان پذیر بوده مردم را جابه جا کرده است.

امیر سرلشکر موسوی اظهار کرد: اردوگاه های خوبی برای اسکان کسانی که در سیل گرفتار شده اند در نظر گرفته شده است و اکنون اردوگاه هایی آماده شده که تا سقف هشت هزار نفر در آن می توانند اسکان داده شوند.

فرمانده کل ارتش افزود: همچنین ارتش در انتقال وسایل مورد نیاز از مرکز کشور به استان خوزستان توسط هواپیماهای نیروی هوایی کارهای خوبی انجام داده است و نیازهای مردم را با این هواپیماها به استان اعزام کرده است.

** از سرباز تا فرمانده کنار مردم هستیم

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: امکانات پزشکی پای کار هستند و همه پادگان ها از سرباز تا فرمانده پادگان در کنار مردم شروع به کمک کرده اند و هرکاری که لازم بوده است به ویژه انتقال مردم از محل های سیل زده به نقاط امن را به سرانجام رسانده اند.

او تاکید کرد: البته وظیفه اصلی ارتش حفظ توان رزمی و حفظ آمادگی مقابل تهدیدهای برون مرزی است اما هر کاری که برای کمک به مردم لازم باشد برای کنترل بحران ها انجام می دهیم.

به گزارش ایرنا، تاکنون 96 روستای در معرض خطر ناشی از سیلاب و طغیان رودخانه ها در حاشیه سه رودخانه دز، کرخه و کارون خوزستان تخلیه شده اند.

در روزهای گذشته 11 روستای از شوش، دزفول، شوشتر، شادگان، دشت آزادگان،اهواز و کارون تخلیه شدند.

به گفته مسئولان، این آمار همچنان در حال افزایش است و هر لحظه به اهالی روستاها و شهرهای در معرض خطر هشدار داده می شود تا محل سکونت خود را تخلیه کنند.

طغیان و بروز سیلاب در حوضه های کارون، دز و کرخه، سبب شده مناطقی از شمال، مرکز و غرب خوزستان که در مسیر این رودخانه ها قرار دارند در معرض سیلاب قرار گیرد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

کدخبر: 467228 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟