اقدامات ایران در مقابله با کرونا ویروس تحسین برانگیز است

دکتر ریچارد برنان مدیر امور اورژانس دفتر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت درمنطقه شرق خاورمیانه و دکتر کریستف هملمن نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران در حاشیه بازدید از نقاهتگاه‌های سرخه حصار و خاقانی و مرکز بهداشت شمیرانات، اقدامات صورت گرفته در دانشگاه و کشور در راستای مقابله و کنترل کرونا ویروس را بسیار تحسین‌برانگیز دانستند و سرعت عکس‌العمل ایران در مقابله با این اپیدمی را بسیار خوب ارزیابی کردند که توانست ظرف مدت ۳-۲ هفته تدارکات لازم برای مواجهه با این شرایط را فراهم کنند.

نمایندگان سازمان جهانی بهداشت همچنین سیستم غربالگری و شناسایی، تقسیم بندی و تریاژ بیماران، ارجاع و پیگیری وضعیت سلامت بیماران بهبودیافته یا مشکوک توسط کارشناسان بهداشتی شبکه ها و مراکز بهداشتی ایران را بسیار جالب ارزیابی کردند و رصد وضعیت سلامتی بیمار مذکور بصورت تلفنی، یا حتی درصورت لزوم حضوری توسط کارشناسان مراکز بهداشتی در این شرایط همه گیری را بسیار حایز اهمیت برشمردند.

نمایندگان مذکور، وحدت رویه ارگانها و سازمانهای مختلف تحت لوای یک سازمان برای مقابله با این شرایط اپیدمی را ستودنی خوانده و موضوع همکاری ارگان‌های مختلف نظیر سپاه، ارتش، بسیج، دانشگاه‌های علوم پزشکی، بسیج جامعه پزشکی، نیروهای داوطلب مردمی و سازمانهای مردم نهاد، شهرداری و... تحت رهبری ستاد مقابله با کرونا در ایران را تحسین‌برانگیز برشمردند.

تعیین و برنامه‌ریزی ایستگاه های متعدد برای مراقبت از بیماران سطوح مختلف در بیمارستان، نقاهتگاه یا منزل نیز برای این نمایندگان اقدام جالبی بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در این بازدید که با حضور دکتر ریچارد برنان مدیر امور اورژانس دفتر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت درمنطقه شرق خاورمیانه و دکتر کریستف هملمن نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران، دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران و تعدادی از اعضای ستاد صبح روز سه شنبه ۲۰ اسفندماه انجام شد، اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در راستای مقابله و کنترل کرونا مورد ارزیابی قرار گرفت.

در ابتدا نمایندگان سازمان جهانی بهداشت ضمن بازدید از نقاهتگاه‌های سرخه حصار و خاقانی به بررسی امکانات، تجهیزات، خدمات و مراقبت‌های ارایه شده در این واحدها پرداختند.

به گفته مسوولان این نقاهتگاه‌ها، در تمامی مناطق شهری تهران با همکاری ارگان‌ها و سازمان‌های مختلف نظیر سپاه، ارتش، بسیج، بسیج جامعه پزشکی، دانشگاه‌های علوم پزشکی، شهرداری، سازمان‌های مردم‌نهاد و سایر سازمان‌ها تدارک دیده شده‌اند تا بیماران بهبود یافته از کرونا که از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند و یا افرادی که نیاز به بستری ندارند اما باید پیگیری شوند، به صورت قرنطینه دوران نقاهت خود را در این مراکز سپری کنند.

براساس این گزارش بیماران بهبود یافته پس از ترخیص از بیمارستان‌ها مستقیما به این مرکز اعزام می‌شوند و تمامی تمهیدات لازم برای ارایه مراقبت و خدمت‌رسانی به آنان این مراکز فراهم شده است.

در ادامه این بازدید نمایندگان WHO و مسوولان دانشگاه با حضور در مرکز بهداشت طالقانی شبکه بهداشت و درمان شمیرانات از نزدیک نحوه ارایه خدمات پیشگیری، غربالگری، آموزش و پیگیری بیماران مبتلا یا مشکوک به کرونا ویروس را مورد بررسی قرار داده و مطلوب ارزیابی کردند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

کدخبر: 550208 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟