«سّر دلبران» ذهنیت مثبتی را درباره روحانیت ایجاد کرده است؟

حجت‌الاسلام والمسلمین امیر اخوان، مدیر گروه تبلیغی شهید علمدار که کودکان او را با نام «عمو روحانی» می‌شناسند، با بیان اینکه سریال «سر دلبران» به خوبی به مسأله لزوم حضور روحانیت در میان مردم پرداخته است، گفت: اگر روحانی در میان مردم باشد، مردم متوجه می‌شوند که شخص روحانی چه میزان می‌تواند مفید و پرثمر باشد.

وی با تأکید بر اینکه حتی حضور یک روحانی فعال در یک روستا می‌تواند موجب تحول آن روستا شود،‌ افزود: در سریال سر دلبران نشان داده می‌شود که یک روحانی چقدر می‌تواند مشکلات را حل کند و اینکه دغدغه او حل مشکلات مردم محل و دیگران است. این همان وظیفه دینی روحانی است؛ زیرا باید به عنوان الگو مطرح شود.

حجت‌الاسلام اخوان با بیان اینکه بسیاری از مردم دوست دارند زندگی طلبه‌ها را از نزدیک نظاره کنند، ابراز داشت: این سریال توانسته است نمایی از زندگی خصوصی طلبه‌ها را نمایش دهد. اینکه این شخص روحانی در جمع خانواده شوخی و مزاح می‌کند، کارهای منزل را انجام می‌دهد و ...، آنچه را که در اذهان برخی مردم شکل گرفته که روحانیون افرادی بی‌انعطاف هستند، تغییر داده است.

وی ادامه داد: اینکه روحانی مسجد یک نوجوان را متولی کتابخانه مسجد می‌کند و با این کار به او بها می‌دهد،‌ تصمیم او باعث می‌شود که آن نوجوان پایبند مسجد شود؛ اینکه بهمن کتابی را برای فرزندش خریداری می‌کند، در واقع درصدد فرهنگسازی برای هدیه دادن کتاب است، در حالی که امروزه کتاب از فرهنگ خانواده‌ها در حال حذف است و بیشتر اوقات آن‌ها در فضای مجازی صرف می‌‌شود.

مجموعه «سر دلبران» روایتی اجتماعی درباره مسجد و نقش محوری آن دارد. این مجموعه با ترسیم روابط اجتماعی یک محله، روی نقش مسجد و امام جماعت در حل و فصل مشکلات روزمره مردم تمرکز دارد.

این سریال به کارگردانی محمدحسین لطیفی و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفیعی در شهر یزد تصویربرداری شده و حسین حسنی داستان آن را به رشته تحریر در آورده است.

این مجموعه تلویزیونی، شب‌های ماه مبارک رمضان از شبکه یک سیما در حال پخش است.

 

 

کدخبر: 387245 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟