نشست مرتلین قرآن کریم در سنندج

به گزارش رکنا از کردستان؛ حجت‌الاسلام برومند رازیانی مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان پیش از ظهر یکشنبه یکم خردادماه در نشست با مرتلین قرآن کریم سنندج اظهار کرد: سرمایه‌های قرآنی استان باید تقویت و هر روز شاهد کثرت این افراد باشیم.

وی با اشاره به اینکه به اندازه تعدد افراد فکرهای قرآنی وجود دارد، افزود: مرتلین قرآنی باید پرچمدار تعدد فعالین قرآنی در کردستان باشند.

حجت‌الاسلام رازیانی اعلام کرد: مرتلین در باز کردن راه برای کسانیکه مستعد فعالیت‌های قرانی هستند، پیشگام شوند و قطعا از فعالیت و توان کسانیکه به مکتب دین، قرآن، پیامبر و مکتب ایشان گام برمی‌دارند، استقبال می‌کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان  با بیان اینکه مشکل انجام فعالیت‌های قرآنی اعتبار نیست بلکه ایده و فکر نیاز است، یادآور شد: از افرادی که توان، وقت و زندگی خود را صرف فعالیت قرآنی می‌کنند ، حمایت می‌کنیم به شرطی که فعالیت قرآنی اثرگذار و با برنامه‌ریزی لازم اجرا شود.

وی تصریح کرد: در رمضان حدود ۳۰۰ میلیون تومان برای فعالیت‌های قرآنی هزینه کردیم که یکی از این برنامه‌ها جلسات خانگی قرآن کریم بود.

حجت‌الاسلام رازیانی اضافه کرد: برای کودکان و نوجوانانی که در راه یادگیری قرآن و شرکت در مسابقات قرآنی گام برمی‌دارند باید ایجاد انگیزه شود و با شناسایی استعداد آنها زمینه تلاش کودکان در حوزه فعالیت قرآنی در سنین بالاتر فراهم شود.

وی گفت: براساس ظرفیت و توان تبلیغات اسلامی از فعالیت قرآنی استان حمایت می‌کنیم و فضا و سالن‌های سازمان استان را بدون انتظار اعتبار و توقع در اختیار فعالیت‌های قرانی قرار خواهیم داد.

جبار زندسلیمی از فعالان قرآنی استان به معرفی و ارائه فعالیت مرتلین قرآنی استان کردستان پرداخت و گفت: مرتلین در دو فرقه مذهبی سنی و شبعه در نهایت وحدت فعالیت دارند.

وی افزود: مرتلین استان در بخش پژوهشی، تبلیغی و ترویجی قدم‌های موثری در استان برداشته‌اند که قابل تحسین است.

زندسلیمی آمادگی مرتلین استان برای همکاری  با تبلیغات اسلامی در حوزه تبلیغی، ترویجی و پژوهشی اعلام و عنوان کرد: جای برگزاری محفل انس با قرآن در شهرهای استان خالی است و نیاز است محفل جزء خوانی استاندارد در شهرهای استان با همراهی مرتلین استان در مساجد جامع استان اجرا شود.

این فعال قرآنی اضافه کرد: باید مرتلین و افراد قرآنی فعال شهرستان‌ها نیز شناسایی و فعالیت‌های قرآنی شهرستان‌ها تقویت شوند.

زندسلیمی عدم وجود قاریان نوجوان و نونهال در استان را مشکل جدی حوزه قرآنی خواند و گفت: با آموزش و پرورش در راستای تحقق این مهم رایزنی شده و نیاز است تبلیغات اسلامی نیز در این راستا همکاری کند.

بهرام مرادی رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی کردستان نیز در این جلسه گفت: مرتلین کردستان که مورد تایید شورای عالی قرآن کریم کشور هستند در استان ۱۶ نفرند و تلاش براین است تا تعداد مرتلین استان افزایش یابد.

 

کویستان عبدالحکیمی /کردستان

 

کدخبر: 783277 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟