مشکلات مددجویان شناسایی و رفع می شود
رکنا: رئیس دبیرخانه شورای مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی کشور از تداوم پویش «مهرواره در محضر ولینعمتان» جهت شناسایی مشکلات مددجویان تا عید غدیرخم خبر داد.
به گزارش رکنا به نقل از ایسنا، محسن صیاد در این باره اظهار کرد: پویش «مهرواره در محضر ولینعمتان» از شب نیمه ماه رمضان آغاز به کار کرده است و تا عید غدیر ادامه دارد.
وی با بیان اینکه در این پویش میان سازمان بهزیستی کشور، سازمان بسیج مستضعفین، سازمان تبلیغات اسلامی، بنیاد کرامت آستان قدس رضوی، دستیاران مردمیسازی استانداران کشور، قرارگاه مردمی تحول اجتماعی و بسیج دانشجویی تفاهمنامهای منعقد شده است که طبق شیوهنامهای مشخص، فعالین محلی مردمی مثل مساجد، گروههای جهادی، خیریهها و پایگاههای بسیج با همافزایی و تعریف اقدام مشترک با مراکز مثبت زندگی بهزیستی در سطح محلات سعی در پیاده سازی و اجرای این برنامه خواهند داشت.
در این همافزایی و همدلی میان مراکز و نهادهای محلی و مردمی، نیازهای مددجویان ساکن منازل در سطح محلات توسط مراکز مثبت زندگی شناسایی و اولویتبندی شده و با اطلاعرسانی به مجموعههای فعال مردمی سطح محله و اعلام توانمندیها و ظرفیتهای نهادهای خرد محلی، نسبت به حل مشکلات و ایجاد لبخند بر روی لبهای مددجویان اقدام میشود.
رئیس دبیرخانه شورای مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: در طرح مهرواره در محضر ولینعمتان به دنبال آن هستیم از طریق ایجاد همدلی و همافزایی تشکلهای فعال مردمی محلات کشور جریانی مردم پایه و مسئله محور را در راستای ایجاد لبخند و حل مشکلات مددجویان تحت پوشش بهزیستی ساکن در محلات ایجاد کنیم.
صیاد هدف از ایجاد این پویش را آشنایی با نظام مسائل و مشکلات مددجویان بهزیستی ساکن محله از طریق همنشینی و ارتباط آنها، رفع حداقل یک مشکل از میان نیازهای مددجویان تحت پوشش بهزیستی ساکن محله، امیدافزایی در میان جامعه هدف تحت پوشش بهزیستی از طریق پیگیری رفع نیازها و حل مسائل به صورت مردمی، تقویت همدلی میان مجموعههای مردمی در سطح محلات از طریق تعریف اقدام مشترک در راستای ایجاد لبخند بر روی لبان مستضعفان محله و... میان معلولان مستقر در منازل سطح محله، بانوان سرپرست خانوار سطح محله، مراکز نگهداری معلولان، مراکز نگهداری سالمندان، مراکز شبانهروزی نگهداری کودکان بدسرپرست و ایتام، مراکز نگهداری کودکان کار و مراکز بازتوانی و ترک اعتیاد عنوان کرد.
وی بیان کرد: عرصههای اولویتدار خدمت به مددجویان بهزیستی و پیشنهادات اجرایی برای گروههای مردمی شامل عرصه خدمات عمرانی و زیرساختی (مناسبسازی منازل معلولان، ایجاد سرویس بهداشتی فرنگی در منازل معلولان و ساخت مسکن)، عرصه خدمات معیشتی و ضروری زندگی ( تامین کمک هزینه ودیعه مسکن جامعه هدف سازمان، تامین وام قرضالحسنه برای مددجویان متقاضی، تهیه جهیزیه برای فرزندان خانوادههای تحت پوشش سازمان، ارائه بستههای معیشتی به مددجویان سازمان، ایجاد فرصتهای شغلی برای مددجویان واجد شرایط، ارائه خدمات پزشکی و تخصصی و تامین وسایل بهداشتی، درمانی و کمک توانبخشی)، عرصه خدمات فرهنگی، آموزشی، علمی، مهارتی، ورزشی و اردویی (ارائه خدمات آموزشی، توانمندسازی و پیشگیرانه به مددجویان، ارائه خدمات علمی،مهارتی ورزشی و...) است.
ارسال نظر