انقلاب اسلامی حیطه هایی را نشان داد که موجب بالندگی نسل نو شد

حاجی میرزایی بمناسبت چهل و دومین سالگرد انقلاب اسلامی صحبت هایی داشته است.

به گزارش رکنا، محسن حاجی میرزایی در مراسم افتتاحیه نهمین دوره نمایشگاه های مدرسه انقلاب افزود: انسان در میان موجودات از حیث توانایی بالقوه از ناتوان ترین موجودات است که باید در دوران عمر برای زندگی بهتر به کسب مهارت بپردازد.

وی ادامه داد: در واقع مسولیت آموزش و پرورش همین یاد دادن مهارت ها به دانش آموزان است، تا جامعه به توسعه برسد؛ چرا که جامعه ای توسعه یافته است که بتواند در شرایط مختلف مقاومت کند.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: افزایش توانایی ها برای جامعه اهمیت بسیاری دارد و نظام تعلیم و تربیت می خواهد این مهارت ها را در افراد افزایش دهد.

حاجی میرزایی خاطر نشان کرد: انقلاب در جمهوری اسلامی به یک باره دانش آموزان را از پشت نیمکت مدارس به صحنه گردان جامعه تبدیل کرد. البته دستاوردهای انقلاب در عرصه های مختلف قابل توجه است، اما نسل را با حیطه هایی آشنا کرد که به بالندگی نسل نو منجر شد.

وی با بیان اینکه دانش آموزان می توانند در تاریخ هر کشور تاریخ ساز باشند، یاد آور شد: رهبری در بیانیه گام دوم بیش از ۴۰ بار به واژه جوانان تاکید کردند که این موضوع نشان دهنده تاثیر آنها در آینده و توسعه کشور است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: دانش آموزان با توجه به ویژگی های آینده سازی و اهتمام به این توانایی ها می توانند نقش آفرینان موثری در کشور باشند.

حاجی میرزایی عنوان کرد: توانمندی ها امروز دانش آموزان و تاثیرگذاری آنها در جامعه از سوی تشکل های دانش آموزی به ویژه اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان به خوبی پیگیری می شود. در جریان فعالیت ها هستم و نقش خوبی در حوزه ایفا می شود.

وی تصریح کرد: راه میانبر راهی است که تشکل های دانش آموزی برای افزایش مهارت ها و نقش دانش آموزان در جامعه ایجاد کردند.

حسین تاریخی دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان نیز در ادامه این مراسم اظهار داشت: نمایشگاه انقلاب هر ساله به صورت فیزیکی برگزار می شد، اما امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا بیشتر فعالیت دانش آموزان در فضای مجازی است.

وی افزود: امید است امسال سال خوبی را در روایت گری انقلاب داشته باشیم.  آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

کدخبر: 657099 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟