معضل صف‌های گاز در زاهدان همچنان پابرجاست

به گزارش رکنا،  استان سیستان وبلوچستان هنوز نام محروم را به یدک می کشد، از هر نظر مردم در تنگنا قرار گرفته اند صف های طویل برای دریافت سیلندر گاز در کشوری که سرشار از منابع سوختی است.

معضل کمبود و توزیع گاز در مرکز استان و عدم دسترسی آسان به سیلندر گاز باعث شده است در فصل پاییز مردم با این مشکل هرساله دست وپنجه نرم کنند.

مردان و زنان پیر، جوان و حتی نوجوانانی که ساعت ها وقت خود را برای دریافت یک سیلندر گاز در هوای سرد و وضعیت نامطلوب عرضه در صف های طولانی گاز می گذرانند یا افرادی که انتظار کشیدن در صف های گاز به نوعی کار روزمره زندگیشان شده است، همه و همه از این وضعیت گلایه مندند.

همه جای کشور لوله کشی گاز وجود دارد اما اینجا متاسفانه مردم برای سیلندرگاز باید بهترین وقتشان را در صف به انتظار بنشینند.

یکی از شهروندان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت:صبح بعد از فرستادن فرزند به مدرسه برای گرفتن گاز چند ساعت در صف منتظر ایستاده ام و تا کنون که ساعت ۱۰:۴۰ صبح است گاز به من نرسید.

یکی دیگر از شهروندان گفت: از صبح برای گرفتن گاز توی صف هستم وقت این مردم ارزش ندارد!!

یکی از شهروندانی که در این مکان منتظر خودوری حمل سیلندر است ،گفت : از ساعت هفت در انتظار خودرو‌های توزیع سیلندر گاز مایع هستیم، اما هنوز خبری نیست، برای تهیه دو سیلندر گاز باید ساعت‌ها در انتظار باشیم، دانشجو هستم و به دلیل این که از صبح زود برای دریافت گاز انتظار می‌کشم، نتوانستم در کلاس درس حاضر شوم.

شهروند دیگری افزود: از حدود یک ماه قبل، وضعیت توزیع سیلندر گاز مایع در زاهدان نامناسب شده است، اشتراک گاز داریم، اما هر بار که با شرکت مربوط تماس می‌گیریم برایمان گاز نمی‌آورد، به همین دلیل مجبور به حمل سیلندر خالی در خودرو هستم تا در مکان‌های مشخص آن را تعویض کنم، نیم ساعت قبل، کلاس دخترم تمام شد و در دانشگاه منتظر است تا سیلندر گاز را تعویض کنم و دنبالش بروم، اما هنوز نوبت به من نرسیده است.

جای خالی نظارت بشدت احساس می شود / قیمت های چندنرخی در سطح شهر

این روز‌ها درحالی شهروندان باکمبود گاز یا صف‌های طولاتی دست و پنجه نرم می‌کنند که در بررسی‌ها به عمل آمده نشان می‌دهد فروش کپسول گاز از ۱۵ تا ۲۵ هزار تومانی در داخل شهر گزارش شده است.

به گفته بعضی از شهروندان قیمت هر سیلندر گاز در سطح شهر بین ۱۸ تا ۲۵ هزارتومان است.

صف‌های گاز در زاهدان همچنان پابرجا/بحران در سیستان وبلوچستان ادامه دارد

مسئولان شرکت پرسی گاز باید نظارت بیشتری برنحوه توزیع گاز در سطح شهر داشته باشند تامردم مجبور نباشند یک عدد سیلندر را چندبرابر آزاد بخرند.

برخی افراد سودجو و فرصت طلب با وضعیت پیش آمده و نبود نظارت سیلندر گاز راباقیمت دولتی خریداری کرده و باقیمت های نجومی به فروش می رسانند.

ورود دفتر نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان به حل معضل کمبود کپسول

دفتر نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان ضمن دعوت از مدیرعامل پرسی ایران گاز استان، مطالبات مردم را درباره روند نامناسب توزیع کپسول‌های گاز در زاهدان مطرح و راهکارهایی را برای رفع مشکل پیشنهاد کرد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا ثبوتی مدیر دفتر نماینده ولی فقیه در استان، با تاکید بر وجود اشکالات زیرساختی در توزیع کپسول گاز در زاهدان، اظهار داشت: توزیع منظم و از پیش اعلام شده گاز در محلات شهر زاهدان و نظارت دقیق بر این روند، می‌تواند مشکل فعلی را در توزیع گاز حل کند.

او با تاکید بر این که می‌توان از ظرفیت نماز جمعه استفاده و مردم را از نحوه عملکرد نهاد‌های ذیربط آگاه کرد، تصریح کرد: نیرو‌های داوطلب برای نظارت بر روند توزیع گاز آمادگی دارند تا عادی شدن جریان توزیع در با شرکت پرسی ایران گاز همکاری کنند.

حجت الاسلام والمسلمین ثبوتی ادامه داد: فعال سازی اشتراکات گاز از الزامات بهبود وضعیت توزیع سیلندر گاز در زاهدان است که لازم است در این خصوص هرچه سریعتر اقدامات لازم اجرا شود.

او با تاکید بر این مسئله که با نظارت بیشتر خدمات بهتری به مردم ارائه می‌شود، تصریح کرد: توزیع گاز باید از حالت ایستگاهی به درب خانه سوق پیدا کند.

ثبوتی با اشاره به اینکه دعوت از مدیران برای حضور در دفتر نماینده ولی فقیه در استان، برای بازخواست نیست و هدف تنها کمک به بهبود روند فعالیت و خدمات دهی به مردم است، گفت: پیگیری مطالبات مردمی یکی از وظایف ما است و سعی می‌کنیم در کنار مدیران راهکاری مناسب را برای رفع مشکلات موجود، پیدا کنیم.

خودروهای LPG و آزادفروشان گاز علت اصلی صف های طولانی

شه بخش مدیرشرکت پرسی و ایران گاز استان درخصوص دلایل کمبود گاز این روزهای شهرزاهدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: توزیع سیلندر گاز روزانه تا ساعت ۱۶ انجام می‌شود با تدابیر اندیشیده شده تاپایان هفته شرایط توزیع گاز در زاهدان به حالت طبیعی خود باز می‌گردد.

او افزود: خودروهای LPG،آزادفروشان گاز و استفاده بی رویه ازبخاری های گازی و همچنین مشکل سهمیه گاز شعبه دوم شرکت پرسی وایران گازباعث بوجود آمدن این صف های طولانی شده است.

او خاطرنشان کرد: ۳۵ خودرو برای کسپول‌های ۱۱ کیلویی، ۵ خودرو برای توزیع کپسول‌های ۵۰ کیلویی در سطح شهر فعال هستند و حدود ۲۰ خودرو نیز به دلیل خرابی در تعمیرگاه‌ها در حال تعمیر بوده و یا با توجه به پایان قراردادشان با شرکت، تمایلی به ادامه همکاری با این شرکت را با توجه به مشکلات سوختی، ندارند.

مدیرعامل شرکت پرسی ایران گاز استان چهار عامل اصلی بحران فعلی گاز در زاهدان راتشریح کرد

شه‌بخش در ادامه چهار عامل اصلی بحران فعلی گاز در زاهدان را توزیع نکردن گاز از سوی الیاس گاز، فروش سهمیه نفت و جایگزین شدن گاز به جای این سوخت، معضل آزادفروشان وافزایش خودرو‌های با سوخت LPG عنوان کرد.

شه بخش با اشاره به این که انتقال گاز با واگن‌های قطار دلیل اصلی بهتر بودن وضعیت گازی شرکت پرسی ایران گاز استان است، تصریح کرد: ظرفیت واگن‌های انتقال دهنده گاز، محدود است، اما با این حال با حداکثر ظرفیت درحال ارائه خدمات به مردم هستیم.

مدیرعامل شرکت پرسی ایران گاز سیستان و بلوچستان با اعلام زمان ۲۴ تا ۴۸ ساعته برای رسیدن واگن‌های حامل گاز از پالایشگاه به زاهدان، تاکید کرد: تمام تلاش ما این است که در استان وضعیت خوب توزیع گاز را داشته باشیم و به مرحله نبود گاز برای توزیع نرسیم.

او گاز سوز کردن خودرو‌ها (LPG) را یکی از عوامل اصلی کمبود گاز فعلی در زاهدان عنوان کرد و تصریح کرد: گاز سوز کردن ماشین ها، یک مصرف غیرمنطقی به توزیع و فروش گاز اضافه کرده است.

او با اشاره به اینکه تعدادی خودرو در قبل از زمان سهمیه بندی جدید بنزین، سیستم گاز سوز (LPG) را بر روی خودروی خود نصب کرده بودند، اظهار داشت: در آن زمان برخی از رانندگان اقدام به فروش بنزین خود و خرید کپسول برای مخزن (LPG) خود می‌کردند، اما پس از سهمیه بندی جدید بنزین، تعداد قابل توجهی از خودرو‌ها برای (LPG) اقدام کرده اند که فشار قابل توجهی به شرکت‌های توزیع گاز آورده است.

شه بخش اضافه کرد: برای بهتر شدن روند خدمات دهی و رضایت بیش از پیش مشتریان آماده دریافت پیشنهادات و راهکار‌ها هستیم.

او گفت: هم اکنون کمبود ماشین توزیع کننده در زاهدان وجود ندارد بلکه با بدمصرف کردن گاز مواجه هستیم، براساس دستورالعمل ابلاغی شرکت پرسی ایران گاز ایران، سهمیه هر خانوار در هر ماه دو تا ۴ کپسول بسته به شرایط متفاوت است و باید از این گاز برای خوراک پزی استفاده شود، اما هم اکنون برای آبگرمکن، (LPG) خودرو‌ها و ... نیز از این گاز استفاده می‌شود.

مدیرعامل شرکت پرسی ایران گاز سیستان و بلوچستان تصریح کرد: ضایعات کپسول زیادی در زاهدان داریم و در این خصوص بیش از سه میلیارد تومان هزینه، بیش از آن چیزی که در نظر گرفته شده بوده را برای ضایعات کپسول‌ها هزینه کرده ایم، با توجه به اینکه این شرکت مربوط به بازنشستگان تامین اجتماعی است، تا یک میزان خاص می‌توانیم هزینه کنیم.

این مسئول با اشاره به آزاد فروشان گاز در زاهدان، تصریح کرد: فروشندگان سیلندرگاز عده‌ای هستند که کار خانوادگی شان از گذشته تاکنون همین بوده اکنون نیز هرکاری انجام دهیم نمی‌توان آن‌ها را از این اقدام منصرف کرد.

مدیرعامل شرکت پرسی ایران گاز سیستان و بلوچستان ادامه داد: در زمینه کارتخوان‌ها با یکی از بانک‌های عامل به توافق رسیده ایم، درحال حاضر ۵ دستگاه pos تحویل گرفته ایم و قول همکاری لازم در این زمینه نیز گرفته شده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

کدخبر: 523310 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟