به گزارش رکنا، سرهنگ "سید مصطفی مرتضوی" رئیس پلیس فتای استان اصفهان اظهار داشت: با بررسی‌های انجام شده از پرونده‌های واصله در این پلیس مشاهده شد که طی چند روز گذشته چند پرونده با موضوع کلاهبرداری اینترنتی از طریق درج آگهی‌های جعلی در فضای مجازی اتفاق افتاده است.
وی افزود: در بررسی‌های بعمل آمده مشخص شد والدین از طریق سایت‌های درج آگهی یا شبکه‌های اجتماعی مبالغی بابت ثبت نام کلاس یا دوره‌های آموزشی پرداخت کرده که بعد از واریز وجه خبری از ارائه خدمات یا شخص آگهی دهنده نیست.
این مقام انتظامی عنوان داشت: با توجه به ایام پایانی سال تحصیلی و نزدیک شدن به فصل تابستان و تمایل خانواده برای پر کردن اوقات فراغت فرزندان خود، کلاهبرداران را بر این داشته با طراحی آگهی‌های اغوا کننده و با ساختن صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی با موضوع ارائه خدمات مرتبط با اوقات فراغت نوجوانان اقدام به تبلیغات گسترده اقدام به کلاهبرداری از شهروندان کنند.
رئیس پلیس فتای استان اصفهان از شهروندان خواست: بسیاری از صفحات و تبلیغاتی که بدون مجوز فعالیت در سایت‌های واسطه گر یا شبکه‌های اجتماعی با عناوین مختلف اقدام به دریافت وجه از شهروندان می‌کنند کلاهبرداری بوده و شهروندان باید صرفا از طریق موسسات دارای مجوز درخواست خدمات کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

کدخبر: 479459 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟