رادیو بحران در پایتخت راه اندازی می شود

به گزارش رکنا، احمد صادقی روز یکشنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: برنامه سازی رادیو بحران با سه محور آموزش قبل، هنگام و بعد از بحران طراحی شده و قرار است این رادیو با تولید برنامه های آموزشی و خبری منجر به افزایش آگاهی عمومی نسبت به حوادث Accidents طبیعی و غیرطبیعی در میان شهروندان تهرانی شود.

وی ادامه داد: هدف از راه اندازی این رادیو آموزش عمومی آمادگی شهروندان تهرانی در برابر فاجعه، اطلاع رسانی به عموم مردم هنگام مواجهه با خطر و ارائه تصوری درست از چگونگی تاثیر خطر بر آنها است.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران توضیح داد: همچنین بالابردن آگاهی های عمومی در مورد خطر، هدایت رفتار عمومی از جمله رفتار کاهش خطر قبل از وقوع فاجعه، رفتار آمادگی قبل از وقوع فاجعه، رفتار پاسخ پس از وقوع فاجعه، رفتار پاسخ پس از وقوع فاجعه و هشدار به عموم نیز از اهداف بلند مدت و کوتاه مدت راه اندازی این رادیو در سطح کلانشهر تهران است.

صادقی اضافه کرد: بالا بردن سطح آگاهی تنها این نیست که به شهروندان بگوییم در معرض خطری خاص هستند. آنها همچنین باید در مورد نحوه تاثیرگذاری خطر بر آنها، کارهای مخاطره آمیز، مکان و زمان احتمالی خطر مطلع شوند. آنها باید نوع خطر و رابطه آن با خود و با عموم مردم را درک کنند تا به طور موثر به درک، پردازش و عمل بر اساس اطلاعات بعدی بپردازند.

وی تصریح کرد: هنگامی که مخاطبان این رادیو به اندازه کافی و مناسب در مورد خطر اطلاع یافتند، آماده دریافت و پردازش اطلاعات برای انجام اقدام لازم به منظور کاهش آسیب پذیری می شوند، این اطلاعات آنها را آماده اخذ یک یا چند مورد از مقوله های خطر از جمله رفتار کاهش خطر قبل از فاجعه، رفتار آمادگی قبل از فاجعه، رفتار پاسخ پس از فاجعه و رفتار احیای پس از فاجعه می کند.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اظهار داشت: هدف نهایی از راه اندازی رادیو بحران، آموزش عمومی مدیریت فاجعه و هشدار دادن است. هشدارها برای آگاه کردن و برقراری ارتباط با مخاطبان در مورد خطر، احتمال افزایش و وقوع آن و ارائه آموزش معتبر برای اقدامات مناسب در برابر حادثه، صادر می شوند.

وی با بیان اینکه پیام های «هشداردهنده» از پیام های «آگاهی» متفاوت هستند، زیرا آموزش گیرندگان را برای اقدام فوری آموزش می دهند، افزود: مانند تمام تلاش های اطلاع رسانی خطر، پیام ها و سیستم های انتقال هشدار باید برای ارائه خدمات به طیف گسترده ای از افراد جامعه، بدون در نظر گرفتن مکان و زمان طراحی شوند.

صادقی گفت: این رادیو با هشدارهایی که منتشر می کند، می تواند مردم را از خطر یا فاجعه قریب الوقوع آگاه کند و به آنها در مورد اقداماتی که باید قبل، در طول و پس از خطر انجام دهند، آموزش دهد و مخاطبان این رادیو نیز می توانند به برنامه های آموزشی و آگاهی بخش آن در خانه، مدرسه، محل کار، فضاهای عمومی و اتومبیل از طریق رادیو و گوش های تلفن همراه گوش دهند.

وی افزود: طبق برنامه ریزی های انجام شده قرار است در تولید و پخش برنامه‌ های آموزشی و آگاهی رسانی این رادیو از کارشناسان، نویسندگان و عوامل تولید متخصص بحران، هنرمندان و اساتید صاحب نظر برای ارتقای سطح آمادگی عموم مردم در مواقع بحران‌های طبیعی، غیرطبیعی و انسان ساخت استفاده شود.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

کدخبر: 446942 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟