به گزارش رکنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیات دولت، هیات وزیران در جلسه ۹ تیر ۱۳۹۸، وزارت کشور را موظف کرد تا حداکثر ظرف یک ماه برای اتباع خارجی که حداقل ۲۵۰ هزار دلار یا معادل آن به ارزهای دیگر در بانک‌ها و موسسات اعتباری سپرده گذاری بلندمدت یا به همان میزان در ایران سرمایه‌گذاری کنند، پس از تایید وزارت امور اقتصادی و دارایی، مجوز اقامت پنج ساله صادر کند.

این مصوبه به پیشنهاد وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی و کشور و به استناد بند (۸) مصوبات چهاردهمین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی مورخ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ابلاغ شده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

آیا این خبر مفید بود؟