کدخبر: 457254 9

رکنا: قابلیت حذف پیام به مسنجر فیس بوک اضافه شد.

فیس بوک قابلیت حذف پیام ارسالی در مسنجر را برای تمام کاربران عرضه کرده است. این قابلیت به کاربر اجازه می دهد تا ۱۰ دقیقه پس از ارسال پیام خود را حذف کند.

به گزارش  دیلی میل، فیس بوک اعلام کرد قابلیت «حذف پیام ارسالی» یا Unsend را برای تمام کاربران اندروید و iOS مسنجر خود عرضه کرده است.

این قابلیت به کاربر اجازه می دهد تا ۱۰ دقیقه پس از ارسال پیام حتی در چت های گروهی آن را حذف کند.

نخستین بار فیس بوک این ویژگی را درمقیاس کوچکتر در پاییز ۲۰۱۸ میان کاربران اندروید در لهستان، بولیوی، کلمبیا و لیتوانی عرضه کرد. به هرحال این ویژگی اکنون در مسنجر دستگاه های iOS و اندروید عرضه شده است.

البته در این قابلیت پس از حذف پیام، نشانگری در چت به بقیه کاربران نشان می دهد پیامی پاک شده است.

این قابلیت فقط مختص پیام های متنی نیست و کاربران می توانند، عکس، ویدئو، لینک و محتواهای دیگر را نیز پاک کنند.

برای استفاده از آن کافی است که کاربر روی پیام ارسالی ضربه بزند و آن را نگه دارد، سپس گزینه حذف را فشار دهد. در این قسمت گزینه های «حذف برای شما» یا «حذف برای همه» برای کاربر ارائه می شود.

اگر کاربر گزینه «حذف برای همه» را فشار دهد، پیامی به او هشدار می دهد: «این پیام به طور دائمی و برای تمام اعضا حذف می شود».

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

آیا این خبر مفید بود؟

فیس بوک قابلیت حذف پیام ارسالی در مسنجر را برای تمام کاربران عرضه کرده است. این قابلیت به کاربر اجازه می دهد تا ۱۰ دقیقه پس از ارسال پیام خود را حذف کند.

به گزارش  دیلی میل، فیس بوک اعلام کرد قابلیت «حذف پیام ارسالی» یا Unsend را برای تمام کاربران اندروید و iOS مسنجر خود عرضه کرده است.

این قابلیت به کاربر اجازه می دهد تا ۱۰ دقیقه پس از ارسال پیام حتی در چت های گروهی آن را حذف کند.

نخستین بار فیس بوک این ویژگی را درمقیاس کوچکتر در پاییز ۲۰۱۸ میان کاربران اندروید در لهستان، بولیوی، کلمبیا و لیتوانی عرضه کرد. به هرحال این ویژگی اکنون در مسنجر دستگاه های iOS و اندروید عرضه شده است.

البته در این قابلیت پس از حذف پیام، نشانگری در چت به بقیه کاربران نشان می دهد پیامی پاک شده است.

این قابلیت فقط مختص پیام های متنی نیست و کاربران می توانند، عکس، ویدئو، لینک و محتواهای دیگر را نیز پاک کنند.

برای استفاده از آن کافی است که کاربر روی پیام ارسالی ضربه بزند و آن را نگه دارد، سپس گزینه حذف را فشار دهد. در این قسمت گزینه های «حذف برای شما» یا «حذف برای همه» برای کاربر ارائه می شود.

اگر کاربر گزینه «حذف برای همه» را فشار دهد، پیامی به او هشدار می دهد: «این پیام به طور دائمی و برای تمام اعضا حذف می شود».

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

: امتیاز : 1 تعداد رای : 1


اخبار مرتبط

خبرهای تصادفی

ارسال نظر

هم اکنون دیگران می خوانند

دیگر رسانه ها